Bekijk alle foto's

BUNDE | Kastanjelaan 38

Onder bod € 299.000,- k.k.

Op een rustige locatie gelegen ligt deze te moderniseren, doch goed onderhouden twee-onder-één kapwoning met drie slaapkamers, ruime garage en tuin met achterom.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en is in de afgelopen jaren volledig heringericht en heeft thans vele (winkel)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel in Bunde als Meerssen is een station, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en deze plek biedt u een zeer plezierig woonklimaat.

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, geheel betegelde toiletruimte met fonteintje en opgang naar de verdieping. Doorzon woonkamer (circa 27 m2) met gashaard, gesloten keuken (circa 9 m2) onder andere voorzien van 4-pits gasfornuis, wasemkap, oven, koelkast en spoelbak. Vanuit de woonkamer en de keuken is middels een enkele deur de tuin bereikbaar. Ruime garage (circa 21 m2) met kantelpoort. De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer.

1e verdieping:
Overloop met toegang naar de drie slaapkamers, de badkamer en de toiletruimte. Slaapkamer I (3,73 x 3,20) voorzien van tegelvloer. Slaapkamer II (3,73 x 3,92) voorzien van vloerbedekking. Slaapkamer III (2,51 x 2,94) voorzien van vloerbedekking. Badkamer geheel betegeld voorzien ligbad en vaste wastafel. Toiletruimte alwaar vlizotrap naar de zolder en aansluiting voor de wasapparatuur.

2e verdieping:
Via vlizotrap bereikbare zolderruimte alwaar de c.v.-ketel (eigendom) is gesitueerd (circa 16 m2, nokhoogte 2,15 m).

Algemeen:
Bouwjaar: 1971
Perceeloppervlakte: 242 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 91 m2 (excl. 16m2 zolder), inhoud: circa 373 m3.
Energielabel: D
Houten kozijnen met deels dubbele beglazing en deels enkele beglazing.
Voorzien van rolluiken.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.