Bekijk alle foto's

BUNDE | Kalverhof 9

Op een mooie locatie gelegen, halfvrijstaand, geschakeld woonhuis met uitbouw, vier slaapkamers, garage en tuin met achterom.

Typering:
Bunde is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen). Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Bunderbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Bunde biedt u voor nu en in de toekomst een waardevaste investering en een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Entree voorzien van meterkast, garderobe, woonkamer (circa 36 m2) voorzien van parketvloer, gesloten keuken (4.32 x 2.50 ) alwaar moderne aanrechtcombinatie voorzien van koelkast, combi magnetron/oven, vaatwasser, spoelbak, inductie kookplaat, wasemkap, portaal, wandcloset met fonteintje, garage (5.51 x 2.50) met vliering (circa 12 m2) via vlizotrap te bereiken, overdekt terras (5.27 x 3.97) aangelegde tuin op het zuiden, achterom en tuinhuisje.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (4.11 x 2.09), slaapkamer II (circa 4.11 x 2.99), slaapkamer III (circa 3.39 x 2.38) moderne badkamer (2.68 x 1.94 bouwjaar 2020) voorzien van inloopdouche, vaste wastafel in meubel, wandcloset en designradiator. De verdieping is voorzien van een mooie vinylvloer.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken zolder (circa 22 m2) alwaar mogelijkheid tot slaapkamer IV, dakkapel, aansluiting witgoed, unit mechanische ventilatie en c.v.-gas combi (eigendom 2008).

Algemeen:
Bouwjaar: ca. 1986
Perceeloppervlakte: 230 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 128 m2, inhoud: 512 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en dubbele beglazing.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.