Bekijk alle foto's

BUNDE | Kalverhof 42

HUURWONING

Op een mooie locatie gelegen, halfvrijstaand geschakeld woonhuis met drie slaapkamers, vaste trap naar de ruime zolder, garage en tuin met achterom.

Typering:
Bunde is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen). Deze bereikbaarheid is erg goed gezien de recente realisatie van de ondertunneling van de A2 traverse. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Bunderbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Bunde biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Entree voorzien van meterkast, toiletruimte met watercloset en fontein, woonkamer (circa 37,5 m2), keuken (6 m2) voorzien van spoelbak, aansluiting gas en wasemkap via mechanische ventilatie, tuin met terras (circa 25 m2) en achterom, garage (6,3 x 2,87). Gehele begane grond is voorzien van een laminaatvloer(*) met uitzondering van het toilet.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (4,07 x 2,0), slaapkamer II (4,07 x 3,3), slaapkamer III (4,05 x 2,31), badkamer (3,08 x 2,0) voorzien van aparte douche, ligbad, vaste wastafel en watercloset. De gehele eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer (*) met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken zolder (22 m2) voorzien van dakvenster, mechanische ventilatie, CV-installatie gas (HR, eigendom).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1987
Woonoppervlakte: circa 110 m2 (excl. garage).
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en dubbele beglazing.
Huurprijs: Euro 905,-- per maand exclusief gas, water en elektra.
Inkomenseis: 4 x de kale maandhuur.
Tweede inkomen kan (eventueel) voor 50% worden meegerekend.
Borg: minimaal 1 maal de kale maandhuur.
Administratiekosten: € 75,00
(*)  De laminaatvloer (incl. ondervloer) wordt om niet aangeboden, echter met een herstelverplichting tot verwijdering er van bij het einde van de huurovereenkomst.
Aanvaarding: per direct mogelijk.