Bekijk alle foto's

BUNDE | Kalverhof 18

Huurpijs € 915,- v.o.n.

Op een mooie locatie gelegen, halfvrijstaand geschakeld woonhuis met drie slaapkamers, vaste trap naar de ruime zolder, garage en tuin.
Huurprijs: Euro 915,-- per maand exclusief gas, water en elektra. 

Typering:
Bunde is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen met de op- en afritten van de A2 en A79, ondertunneling van de A2 traverse , treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen. Bunde biedt u in de nabijheid natuur (Bunderbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voortgezet onderwijs en diverse winkelvoorzieningen.

Begane grond:
Entree voorzien van meterkast en toiletruimte met wandcloset en fontein, woonkamer met open keuken (circa 37 m2), voorzien van keukenblok met spoelbak, aansluiting gas, en wasemkap via mechanische ventilatie, tuin met terras en achterom, garage (6,30 x 2,87).

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,30 x 4,07), slaapkamer II (4,06 x 2,31), slaapkamer III (4,07 x 2,10), badkamer (3,09 x 2,10) voorzien van douche, ligbad, vaste wastafel en toilet.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken zolder (27 m2) voorzien van dakvenster, mechanische ventilatie, aansluiting wasmachine en wasdroger, CV-installatie gas (HR). De foto’s in deze presentatie zijn foto’s van een vergelijkbare woning. Hieraan kun geen rechten worden ontleend.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1987 Woonoppervlakte: circa 110 m2 (excl. garage)
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en dubbele beglazing. Huurprijs: Euro 915,-- per maand exclusief gas, water en elektra.
Inkomenseis: 4-4,5 maal de kale maandhuur (bij één inkomen). Tweede inkomen kan eventueel voor 50% worden meegerekend.
Borg: minimaal 1 maal de kale maandhuur.
Administratiekosten: Euro 75,-- Inclusief BTW.
Aanvaarding: in overleg