Bekijk alle foto's

BUNDE | Ingenopestraat 5

Op een goede locatie (rand centrum Bunde) gelegen nette halfvrijstaand woonhuis met 3 slaapkamers, garage, ruime oprit en sfeervolle tuin.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelwegen A2 en A79 en heeft goede bus- en treinverbindingen. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, evenals twee basisscholen. Het verenigingsleven concentreert zich rondom het sportpark “Heiveld”, alwaar voetbal, tennis, hockey en golf het hele jaar door met regelmaat bedreven wordt. Het centrum van Maastricht ligt op ca. 5 kilometer afstand.

Souterrain:
Provisiekelder (2,07 x 3,97) voorzien van tegelvloer.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van tegelvloer, meterkast, wandcloset met fonteintje, woonkamer (circa 28 m2) voorzien van massieve parketvloer en openslaande tuindeuren, gesloten keuken (3,00 x 2,67) alwaar nette aanrechtcombinatie voorzien van combi- magnetron, koelkast, vaatwasser, spoelbak, 5-pits gaskookplaat en afzuigkap, sfeervolle tuin (circa 14 meter diep, 6 meter breed) met onder andere terras met zonnescherm, tuinhuisje (2,66 x 2,23) verwarmde garage (7,02 x 3,00) alwaar aansluiting wasmachine en droger en voorzien van kantelpoort, ruime oprit.

1e verdieping:
Overloop, moderne badkamer (1,99 x 1,95, 2003) voorzien van vaste wastafel in badmeubel, douche en wandcloset, slaapkamer I (3,02 x 3,82), slaapkamer II (2,85 x 4,77) slaapkamer III (2,55 x 3,04), bergruimte/voormalige douche, eventueel te gebruiken als wasruimte.

2e verdieping:
Zolderruimte (nokhoogte 2 meter) te bereiken via vlizotrap, berging alwaar cv-combi ketel (huur, 2017).

Algemeen:
Bouwjaar: 1958.
Perceeloppervlakte: 269 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 95 m2, inhoud: 419 m3.
De woning is voorzien van PVC kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken.
Aanvaarding in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.