Bekijk alle foto's

BUNDE | Ingenopestraat 2

Op een goede locatie (rand centrum Bunde) gelegen te moderniseren halfvrijstaand woonhuis met 3 slaapkamers, serre, kelder, garage, oprit en ruime brede en diepe tuin (gelegen op de hoek Ingenopestraat en Papenweg). De woning heeft door zijn ruime tuin goede mogelijkheden voor een uitbouw.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelwegen A2 en A79 en heeft goede bus- en treinverbindingen. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, evenals twee basisscholen. Het verenigingsleven concentreert zich rondom het sportpark “Heiveld”, alwaar voetbal, tennis, hockey en golf het hele jaar door met regelmaat bedreven wordt. Het centrum van Maastricht ligt op ca. 5 kilometer afstand.

Souterrain:
Provisiekelder (3,27 x 2,90) alwaar CV-gas VR 98 en huurgeiser.

Begane grond:
Ruime entree met meterkast, toilet met fonteintje, woonkamer (6,29 x 3,78) voorzien van parketvloer, gesloten keuken (2,91 x 2,78) alwaar nette aanrechtcombinatie voorzien van spoelbak, koelkast en vaatwasser, serre (9,20 x 2,80), berging (2,95 x 1,95) diepe en brede tuin (14 meter diep, 12 meter breed) vrijstaande garage (5,69 x 3,32) met oprit (beiden te bereiken via de Papenweg).

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,97 x 3,78) slaapkamer II (2,88 x 2,88) slaapkamer III (3,78 x 2,23) met uitgang naar balkon (3,78 x 1,59) badkamer (1,77 x 1,73) voorzien van vaste wastafel, douche en toilet.

2e verdieping:
Kleine lage vliering.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1958.
Perceeloppervlakte: 412 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 122 m2 (inclusief serre ad 25 m2), inhoud: 487 m3.
De woning is deels voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
Aanvaarding in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.