Bekijk alle foto's

BUNDE | In de Winkel 6

In de kindvriendelijke wijk "de Burcht" gelegen modern en ruime halfvrijstaande woning met uitbouw, aparte kantoor/speelkamer, garage met vliering en diepe tuin (circa 20 meter diep). Verrassend veel ruimte met een speelse indeling!!

Typering:
Bunde is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen). Deze bereikbaarheid is ook in de toekomst (gelet op de komende ondertunneling van de A2 traverse) gegarandeerd. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Bunderbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Bunde biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Entree met tegelvloer, toilet met fonteintje, meterkast, ruime uitgebouwde woonkamer (totaal circa 55 m2) voorzien van parketvloer, keuken met aanrechtcombinatie voorzien van gaskookplaat, wasemkap, spoelbak, oven, koelkast, diepvries en vaatwasser, overdekt terras circa 14 m2 met lichtkoepel, kantoor/speelkamer (circa 14 m2) voorzien van tegelvloer, ruime garage (6,98 x 2,88) met grote bergvliering, diepe tuin met diverse terrassen.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (5,51 x 2,82) slaapkamer II (3,53 x 2,82) slaapkamer III (3,83 x 2,33), separaat wandcloset (2014) met fonteintje, gedeeltelijk betegelde badkamer (2,33 x 2,10) voorzien van ligbad vaste wastafel en douche. De eerste verdieping is voorzien van parketvloer.

2e verdieping:
Ruime zolder (circa 20 m2) via vaste trap bereikbaar (mogelijkheid voor 4e slaapkamer) voorzien van mooie laminaatvloer, dakvenster, veel bergruimte in het knieschot, bergkast alwaar c.v.-gas combi 2007 (eigendom) en bergkast alwaar aansluiting wasmachine en droger.

Algemeen:
Bouwjaar: 1990/1991, uitbouw: 1991. 
Kantoor/speelkamer: 2000.
Perceelsoppervlakte: 331 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 153 m2, inhoud: 628 m3. 
Dakisolatie, spouwmuurisolatie, dubbele beglazing, vloerisolatie (begane grond), gedeeltelijk voorzien van rolluiken. 
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.