Bekijk alle foto's

BUNDE | Iepenlaan 36

In een van de mooiste lanen van Bunde gelegen, onlangs geheel onder architectuur verbouwde vrijstaande villa met inpandige garage, een fraai aangelegde zonnige tuin op het zuiden en vrij uitzicht aan de achterzijde op een riant perceel van circa 1.100 m2. Kortom, een prachtig woonhuis met een bijzonder goed afwerkingsniveau op een goede locatie!

Typering:
Dit vrijstaand woonhuis is in Bunde gelegen en in de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap. Bunde beschikt over voldoende winkelvoorzieningen en twee basisscholen, daarnaast is het zeer gunstig gelegen ten opzichte van Maastricht en overige uitvalswegen. Maastricht ligt op circa 6 kilometer afstand en is per auto, fiets en openbaar vervoer goed bereikbaar. Bunde biedt als forensen gemeente een heel plezierig woonklimaat.

Souterrain:
De ruime inpandige garage (7,61 x 4,19) met een elektrisch bedienbare kantelpoort, wasruimte (4,9 x 3,26) alwaar aansluiting wasmachine en droger. Tevens bevindt zich in de laatstgenoemde ruimte een deur naar de tuin. Beide ruimten zijn voorzien van een tegelvloer.

Begane grond:
Mooie representatieve entree, meterkast, wandcloset met fonteintje, mooie leefruimte (totaal circa 56 m2) bestaande uit woonkamer met gas openhaard, eetkamer met schuifpui naar (overdekt) terras, leefkeuken alwaar luxe keuken met kookeiland, inductie kookplaat, wasemkap, vaatwasser, stoomoven, slow cooker, vaatwasser, Amerikaanse koelkast, en spoelbak met cooker, berging, studeerkamer (4,73 x 2,75) ouderslaapkamer (5,10 x 4,04) met vaste kastenwand en aangrenzende luxe badkamer (circa 10 m2) met vrijstaand ligbad, wandcloset, vaste wastafel en inloopdouche, overdekt terras (9,0 x 3,5) aan de achterzijde met screens en verwarming, mooi aangelegde tuin met vrij uitzicht over de landbouwterreinen.

De begane grond is voorzien van een tegelvloer en gedeeltelijk voorzien van elektrische vloerverwarming (keuken, badkamer en toilet)

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer 2 (3,35 x 3,4) met vaste kasten en bergruimte in knieschot, slaapkamer 3 (2,4 x 2,2) 2e badkamer (circa 3 m2) voorzien van douche, wandcloset en vaste wastafel De verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1972
Perceeloppervlakte: circa 1098 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 170 m2, inhoud: 694 m3
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie (nageïsoleerd) en grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.