Bekijk alle foto's

BUNDE | Iepenlaan 2

Aan een van de mooiste lanen van Bunde gelegen, vrijstaande semi-bungalow op een perceel van totaal 1277 m2 en met eigen praktijkruimte voor huisgebonden beroep/bedrijf, carport, ruime inpandige garage, een fraai aangelegde zonnige parkachtige tuin op het zuiden. Recent op vrijwel alle punten gemoderniseerd.

Typering:
Dit vrijstaand woonhuis is in Bunde gelegen en in de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap. Bunde beschikt over voldoende winkelvoorzieningen en twee basisscholen, sportfaciliteiten (voetbal/ hockey/ golf). Daarnaast is het zeer gunstig gelegen ten opzichte van Maastricht en overige uitvalswegen. Maastricht ligt op circa 6 kilometer afstand en is per auto, fiets en openbaar vervoer goed bereikbaar. Bunde biedt als forensen gemeente een heel plezierig woonklimaat.

Souterrain/nivo -2:
Hobbykelder (circa 22 m2) kelderruimte II (3,74 x 2,52) kelder III (3,13 x 2,31)

Souterrain/nivo -1:
Overloop, CV-ruimte (2,16 x 1,75) alwaar CV-ketel (gas, eigendom bouwjaar 2010) en pomp vloerverwarming achter schot, slaapkamer III (5,06 x 2,63) badkamer II (2,16 x 2,16, 2019) voorzien van ligbad en vaste wastafel, praktijkruimte (5,87 x 3,43) thans in gebruik als kapsalon ook mogelijk te gebruiken als slaapkamer IV, bijkeuken (circa 6,5 m2) alwaar aansluiting witgoed, ruime garage (6,77 x 5,79), carport (5,45 x 5,79 en zeer ruime oprit voor meerdere auto’s.

Begane grond:
Mooie entree, wandcloset met fonteintje, meterkast, mooie woonkamer (circa 42 m2) met gas open haard en aansluitend een open leefkeuken (circa 20 m2) met natuurstenen aanrechtblad, spoelbak, 5-pits gaskookplaat, wasemkap, koelkast, vaatwasser, magnetron, oven en espressoapparaat, vanuit de woonkamer is een mooi aangelegd terras, overdekt terras in tuin gelegen en een parkachtig tuin (geheel omheind) met tuinhuisje.

1e verdieping/nivo +1:
Overloop, met vaste kasten, slaapkamer I (4,01 x 3,64),slaapkamer II (4,49 x 3,64) badkamer (circa 6 m2) voorzien van douche, vaste wastafel en badmeubel en separate toiletruimte voorzien van wandcloset.

Algemeen:
Bouwjaar: 1972
Perceeloppervlakte: circa 1277 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 179 m2, inhoud: circa 741 m3
De woning is van dakisolatie, alle kozijnen zijn van kunststof voorzien van HR++ glas, vrijwel geheel voorzien van rolluiken.
Het dak van de woning (niet garage/carport) is in 2018 geheel vernieuwd.
De woning is geheel voorzien van een stenen vloer met vloerverwarming (met uitzondering van nivo -2) Energielabel: D
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.