Bekijk alle foto's

BUNDE | Iepenlaan 19

In een mooie brede en groene laan gelegen vrijstaande woning met 3 slaapkamers, met mogelijkheid voor een 4e slaapkamer, ruime badkamer, fraai aangelegde tuin rondom de woning met overkapping aan achterzijde, ruime garage met oprit voor meerdere voertuigen.

Typering:
De woning is gelegen aan een mooie brede laan nabij velden en akkers en nabij het wandelgebied langs de Geul. Een unieke combinatie van comfortabel wonen in de nabijheid van natuur. De afstand van Bunde naar het centrum van Maastricht is ca. 6 kilometer. Er zijn verder goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Heerlen en Eindhoven en diverse busverbindingen). In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, alsmede twee basisscholen.

Begane grond:
Ruim entrée met garderobe en trapkast, meterkast, toilet met fonteintje, openslaande deuren naar de riante leefruimte met openhaard (totaal circa 45 m2) voorzien van plavuizen vloer en veel lichtinval, semi-open keuken alwaar aanrechtcombinatie voorzien van oven, 5-pits gaskookplaat, wasemkap, dubbele spoelbak, oven, koelkast en vaatwasser, bijkeuken alwaar aansluiting witgoed en toegang tot de ruime garage (circa 36 m2, 10,72 meter diep) voorzien van tegelvoer en sectionaal poort, besloten zeer goed onderhouden tuin op het Noord-Oosten met overkapping.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,99 x 4,02) met openslaande deur naar het balkon voorzien van een parketvloer, slaapkamer II (3,98 x 3,04) alwaar trap naar de tweede verdieping en voorzien van een parketvloer, slaapkamer III (2,99 x 2,39) met vaste kast, ruime badkamer (2,01 x 3,66) voorzien van ligbad, douche, toilet, bidet en wastafelmeubel.

2e verdieping:
Overloop, zolderkamer met dakkapel, bergzolder alwaar CV-ketel (eigendom, circa 2009, gedeeltelijk vernieuwd in 2018), boiler (huur, €12,= per maand) met berging in knieschot.

Algemeen:
Bouwjaar: 1971, uitbouw 1976.
Perceeloppervlakte: 460 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 155 m2, inhoud: ca. 690 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, houten kozijnen en gedeeltelijk dubbele beglazing, grotendeels rolluiken, diverse zonneschermen, zonnepanelen huur Volta € 58,- per maand, alarminstallatie onderhoudsabonnement €113,- per jaar.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.