Bekijk alle foto's

BUNDE | Iepenlaan 14

In een van de mooiste lanen van Bunde gelegen, vrijstaande villa met inpandige garage, een fraai aangelegde zonnige tuin op het zuiden met vrij uitzicht aan de achterzijde op een riant perceel van circa 901 m2. De tuin is voorzien van verlichting. Kortom, een prachtig woonhuis met een bijzonder goed afwerkingsniveau op een goede locatie!

Typering:
Dit vrijstaand woonhuis is in Bunde gelegen en in de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap. Bunde beschikt over voldoende winkelvoorzieningen en twee basisscholen, sportfaciliteiten (voetbal/ hockey/ golf). Daarnaast is het zeer gunstig gelegen ten opzichte van Maastricht en overige uitvalswegen. Maastricht ligt op circa 6 kilometer afstand en is per auto, fiets en openbaar vervoer goed bereikbaar. Bunde biedt als forensen gemeente een heel plezierig woonklimaat.

Souterrain:
De ruime inpandige garage (10.28 x 3.96) met een elektrisch bedienbare sectionaalpoort, diverse vaste kasten, aansluiting wasmachine en droger, separate sfeervolle wijnkelder,CV-ruimte (eigendom, 2006). Aparte spa/wellnessruimte voorzien van vloerverwarming, sauna, infrarood cabine, jacuzzi, douche, separaat toilet,mini-bar en televisie-aansluiting. Tevens bevindt zich in de laatstgenoemde ruimte een deur naar buiten. Gehele souterrain is voorzien van mooie tegelvloeren.

Begane grond:
Mooie representatieve entree, meterkast, mooie leefruimte (totaal circa 68 m2) bestaande uit woonkamer met gas openhaard en parketvloer, zithoek met schuifpui naar drie terrassen zuid-west gelege. Deels voorzien van hotel schakelingen. Luidsprekers zijn verwerkt in het plafond. Een luxe open keuken met bar/eetgedeelte, 6 pits gaskookplaat, wasemkap, vaatwasser, oven, koffie-automaat, koelkast, en spoelbak. Drie terrassen aan de achterzijde, mooi aangelegde tuin met vrij uitzicht over de boomgaard. De tuin is voorzien van hekwerken. De begane grond is voorzien van een parketvloer met uitzondering van de keuken, badkamer en toilet en gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming en zonnescherm. Los gesitueerd van de woning staat een carport met automatische rolluiken aan de voor en achterzijde met tevens een automatische toegangspoort.

1e verdieping:
Studeerkamer (4,25 x 8,52) met separate uitgang naar buiten via bordes-trap, deze studeerkamer kan meerdere bestemmingen hebben. Ouderslaapkamer (3.95 x 3.84), separate badkamer (circa 4.5 m2) met douche, dubbele wastafel in meubel, toilet en separate kleding-kastenkamer (circa 10 m2). Met uitzondering van de natte ruimten is deze verdieping voorzien van een houten vloer.

2e verdieping:
Overloop met vaste kast, slaapkamer II (2.65 x 3,87), slaapkamer III (2.46 x 3.08) beiden met bergkasten in knieschotten. De hele verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1972, uitbouw 1979, wellness 2007, uitbouw woonkamer 2008, 2018 Carport
Perceeloppervlakte: circa 901 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 264 m2, inhoud: circa 733 m3
De woning is deels voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie (na-geïsoleerd) en nagenoeg alle kozijnen zijn van aluminium met dubbele beglazing, zonnepanelen (20 stuks) en gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
Energielabel: C.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.