Bekijk alle foto's

BUNDE | Hemelboomlaan 3

Op goede locatie gelegen halfvrijstaande woning met uitbouw, 4 slaapkamers, omsloten tuin met overkapping, achterom en garage met oprit.

Typering:
De woning is gelegen in de gewilde buurt aan de rand van het Bunderveld gemeente Bunde nabij velden en akkers en nabij het wandelgebied langs de Geul. Een unieke combinatie van comfortabel wonen in de nabijheid van natuur. De afstand van Bunde naar het centrum van Maastricht is ca. 6 kilometer. Er zijn verder goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Heerlen en Eindhoven en diverse busverbindingen). In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, alsmede twee basisscholen.

Begane grond:
Entree, meterkast, toilet en trapkast, ruime en lichte leefruimte (totaal circa 52 m2), bestaande uit lichte woonkamer (circa 25 m2) voorzien van mooie parketvloer, open haard en radiatorafwerking. Vanuit de woonkamer te bereiken gesloten keuken (3.10 x 2.44) voorzien van vaatwasser, spoelbak, 4 pits gaskookplaat, wasemkap en koelkast. Ruime eetkamer (5.46 x 3.55) voorzien van laminaatvloer en grote schuifpui met toegang tot de tuin met veel privacy, achterom en garage (6.42 X 3.01) alwaar aansluiting witgoed.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3.44 x 2.00) slaapkamer II (3.09 x 2.46), badkamer (2.03 x 1.87) voorzien van bad en vaste wastafel, slaapkamer III (5.14 x 3.92) met de vaste trap naar de zolder.

2e verdieping:
Zolder via vaste trap te bereiken hobby/slaapkamer IV (circa 10 m2) en middels vlizotrap te bereiken separate berging (circa 7m2) alwaar c.v.-gas combi (huur 2012).

Algemeen:
Bouwjaar: 1933
Perceeloppervlakte: 185 m2. 
Gebruiksoppervlakte wonen: 105 m2 inhoud: 516 m3. 
De woning is voorzien van dakisolatie deels spouwmuurisolatie, grotendeels voorzien van rolluiken, en hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.