Bekijk alle foto's

BUNDE | Hemelboomlaan 1 A

In een mooie brede en groene laan gelegen halfvrijstaande woning met recente uitbouw (2008), 4 slaapkamers, mooie brede tuin met ruime oprit/beklinkerde plaats en veel privacy.

Typering:
De woning is gelegen aan een mooie brede laan nabij velden en akkers en nabij het wandelgebied langs de Geul. Een unieke combinatie van comfortabel wonen in de nabijheid van natuur. De afstand van Bunde naar het centrum van Maastricht is ca. 6 kilometer. Er zijn verder goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Heerlen en Eindhoven en diverse busverbindingen). In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, alsmede twee basisscholen.

Begane grond:
Entree, meterkast, moderne toilet met wandcloset (2003), trapkast/garderobe, ruime en lichte leefruimte (totaal circa 55 m2) voorzien van mooie parketvloer, bestaande uit woonkamer, eetkamer, moderne witte keuken met luxe aanbouwkeuken (2008) voorzien van vaatwasser, spoelbak, 5 pits gaskookplaat, wasemkap, espressoapparaat en oven, bijkeuken (4.56 x 2.75) met vaste kastenwand en alwaar aansluiting witgoed, overdekt terras (4.77 x 4.30), vanuit de eetkamer te bereiken middels grote schuifpui, mooie aangelegde tuin met privacy en grote brede afgesloten oprit/beklinkerde plaats, garage (5.83 X 3.00).

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (circa 5.5 m2) slaapkamer II (3.09 x 3.34) met vaste kastenwand, badkamer 2003 (2.28 x 1.60) voorzien van douche, wandcloset en vaste wastafel, slaapkamer III (3.33 x 2.70) slaapkamer IV (3.46 x 2.72).

De 1e verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer.

2e verdieping:
Zolder via vlizotrap (stahoogte, mogelijkheid voor vaste trap en extra slaapkamer) alwaar c.v.-gas combi (eigendom 2017).

Algemeen:
Bouwjaar: 1973
Perceeloppervlakte: 480 m2
Woonoppervlakte: 126 m2 inhoud: 510 m3
De woning is voorzien van dakisolatie (hoofdbouw: 6 cm glaswol), deels spouwmuurisolatie (uitbouw), verdieping voorzien van rolluiken, geheel voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing HR++.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.