Bekijk alle foto's

BUNDE | Geulhout 6

In het gewilde dorp Bunde gelegen, goed onderhouden tussengelegen woonhuis met 3 slaapkamers (mogelijkheid om 4e slaapkamer te realiseren), mooi aangelegde tuin met achterom.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en is in de afgelopen jaren volledig heringericht en heeft thans vele (winkel)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel in Bunde als Meerssen is een station, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en deze plek biedt u een zeer plezierig woonklimaat.

Begane grond:
Entree met meterkast en volledig betegeld toiletruimte alwaar wandtoilet en fonteintje, doorzon woonkamer (circa 31 m2) met laminaatvloer, open keuken voorzien van aanrechtcombinatie voorzien van spoelbak, vaatwasser (2021), koelkast, 5-pits gasfornuis, combi-oven en wasemkap, aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de serre (4,00 x 3,47) is voorzien van een tegelvloer, lichtkoepel en schuifpui, berging (2,51 x 2,11) met eenvoudig keukenblok, middels schuifpui in de serre is de tuin bereikbaar, welke mooi is aangelegde met grote vijverpartij en achterom, gelegen op het noorden.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,84 x 3,16) alwaar unit airconditioning, slaapkamer II (circa 9 m2), slaapkamer III (2,70 x 2,60) met aansluiting wasdroger, badkamer (2,57 x 1,93) voorzien van douche, wastafel in meubel en aansluiting wasmachine De gehele eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vlizotrap bereikbaar, zolderruimte (5,17 x 3,66) alwaar opstelplaats CV-ketel (huur, bouwjaar 2011), door middel van een vaste trap is er een mogelijkheid om een 4e slaapkamer te realiseren.

Algemeen:
Bouwjaar: 1989
Perceeloppervlakte: 196 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 93 m2, inhoud circa 388 m3.
Energielabel: B
De woning is spouwmuurisolatie en dakisolatie, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, voorzien van 12 zonnepanelen à 305 Wp, 3660 Wp per jaar (huur €65,- per maand vanaf 10-07-2019 t/m 120 maanden of afkopen €5.215,- incl BTW / €4.309,- exclusief BTW), en gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
Aan de achterzijde van de woning is een mandelig pad gelegen.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.