Bekijk alle foto's

BUNDE | Dennenberg 12

In de buurtschap "Kasen", idyllisch gelegen verrassend ruim vrijstaand Landhuis met separaat toegankelijk souterrain met meerdere gebruiksmogelijkheden (zoals gastenverblijf, praktijk aan huis of hobbyruimte), inpandige garage en een riante parkachtige tuin op het Zuiden.

Kasen is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gewilde villawijk gelegen aan de rand van het wandel- en natuurgebied Bunderbosch met een hechte gemeenschap van senioren en jonge gezinnen.

Bunde ligt op korte afstand van Maastricht. Zowel Maastricht University, MUMC+, United World College, evenals DSM/Sittard zijn snel en gemakkelijk bereikbaar zowel via goede autoverbindingen via op- en afritten naar A2 en A79 als via bus- en treinverbindingen. In Bunde en de aangrenzende gemeente Meerssen zijn alle dagelijkse winkelvoorzieningen, goede scholen, bibliotheek en prima sportfaciliteiten, zoals onder meer hockey, tennis, voetbal, handbal, golf, zwembad en scouting e.d. aanwezig. Tevens liggen recreatie en natuurgebieden in de directe omgeving.

Het landhuis werd gebouwd in 1979 door een kwaliteitsaannemer voor eigen gebruik en is van hoog kwaliteitsniveau. Door het ontwerp van de woning met zijn doordachte indeling en maatvoering geeft dit aan het wonen een bijzonder en stijlvol karakter en biedt, mede door zijn ligging, een zeer comfortabele woon- en leefomgeving, zowel privé als zakelijk.

Begane grond:
Entree ca. 27m² met garderobe, meterkast en hardhouten royale spiltrap naar verdieping en souterrain. Geheel betegeld toilet met fontein. Kantoorruimte cq. studeerkamer ca. 14m² ca. 390 x 350 met muurkast. Living ca. 76m² met bijzonder mooi uitzicht via twee schuifpuien op tuin en veel lichtinval. De ruimte is verdeeld in een woonkamerdeel ca. 840 x 530, een TV-zithoek ca. 300 x 300 met tussenin een dubbelzijdige 'openhaard' en een eetkamerdeel ca. 560 x 390. Gesloten keuken ca. 435 x 300 met moderne keukeninstallatie voorzien van dubbele spoelunit, keramische kookplaat, koelkast, afzuigkap, vaatwasser en hete lucht oven/magnetron, stoomoven en toegang tot de tuin en gedeeltelijk overdekt terras (ca. 27 m²) over de volle breedte van living en keuken. Tussenportaal ca. 294 x 248 met extra toegang tot bergruimten in souterrain. Linnenruimte met aansluitingen voor wasautomaat en droger. Inpandige garage ca. 640 x 300 met radiator en hardhouten buitendeuren en carport. De oprit biedt daarnaast 4 parkeerplaatsen.

Tuin:
Fraai aangelegde tuin met meerdere terrassen en whirlpool ca. 250 x 250. De tuin heeft een uitstekende bezonning (zuiden), blijvend vrij uitzicht, rust en privacy. De voortuin heeft een extra toegang tot het souterrain via de zijkant van het huis.

Souterrain:
Hal ca. 420 x 220 met trap van en naar begane grond en toegang tot cv-ruimte. Cv-ruimte ca. 330 x 300, met cv-ketel (Buderus Wetzlar CHV bj.1979, eigendom), boiler (115 ltr. eigendom), aansluiting voor wasmachine en droger en de installatie voor vloerverwarming. Bergruimte ca. 710 x 330 + 240 x135, waaronder een 4-deurs kastenwand en 600 x 215 x 050 bergvakken. Bergruimte ca. 565 x 170. Herentoilet ca. 100 x 170. Grote recreatieruimte van ruim ca. 80m² ca. 970 x 840, voorzien van tegelvloer, bar, open haard, sauna ca. 250 x 250, douchecabine, zonnebank en via dubbele deuren toegang tot tuin. Deze ruimte kan voor meerdere (praktijk)doeleinden worden gebruikt en is direct toegankelijk via de dubbele tuindeuren en stenen trap naar tuin en zijkant van de woning. Tussenliggende hal ca. 250 x 300. Wijnkelder ca. 300 x 300.Provisiekelder ca. 435 x 300.

Eerste verdieping:
Ruime overloop in open verbinding met entree begane grond. Slaapkamer 1, ca. 560 x 500 met garderobe muurkasten ca. 235 x 170 en toegang tot dakterras en directe toegang tot Badkamer en suite, ca. 367 x 311 met ligbad, douche met bodysprays, dubbele wastafel, bidet, vloerverwarming en muurkast ca. 135 x 150 en aangrenzende bergruimte. Slaapkamer 2, ca. 500 x 400 met toegang tot dakterras en directe toegang tot tweede badkamer. Tweede badkamer met douche en bodysprays, dubbele wastafel en muurkast. Slaapkamer 3, ca. 650 x 300 met directe toegang tot tweede badkamer. Slaapkamer 4, ca. 400 x 350.

Dakterras:
Betegeld dakterras ca. 700 x 300 met bijzonder fraai uitzicht en toegang tot twee bergruimten alwaar tweede boiler (120 ltr. huur).

ALGEMEEN:
Bouwjaar: 1979
Perceeloppervlakte: 1.455 m2,
Woonoppervlakte: 450m2, Inhoud: 1.636m3.
Aanvaarding: in onderling overleg.
De begane grond is grotendeels voorzien van Noorse leisteenvloer met vloerverwarming. De garage, bijkeuken en tussenportaal zijn voorzien van tegelvloer.
De kozijnen zijn van hardhout met isolatieglas.
Dakisolatie en het plafond is geïsoleerd.
Er is een extern opgemaakt meetrapport voorhanden.
In collegiale verkoop met Visschedijk Makelaardij.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.