Bekijk alle foto's

BUNDE | Court-Pendustraat 53

Vraagprijs € 850.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

Met oog voor detail is deze vrijstaande villa in 2019 geheel gerenoveerd met gebruik van luxe, hoogwaardige materialen. Het resultaat is verbluffend; deze villa heeft ongekend veel luxe en wooncomfort. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers, twee luxe badkamers en een groot dakterras.
De begane grond biedt onder andere ruimte aan de lichte woonkamer, eetkamer, een werkkamer en een luxe keuken met alle denkbare inbouwapparatuur. Parkeren kan in de garage en onder de dubbele carport, waar ook de mogelijkheid is om uw elektrische auto op te laden. De prachtige tuin biedt optimale privacy en is voorzien van een verwarmd zwembad. Op het dak liggen zonnepanelen, het zwembad wordt verwarmd via een warmtepomp, airconditioning zorgt voor een aangename temperatuur en de villa is goed geïsoleerd.

Typering:
De villa staat aan het einde van de Court Pendustaat waardoor er geen doorgaand verkeer aan de voorzijde is. Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en heeft diverse (winkel)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel Bunde als Meerssen heeft een treinstation, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet.

Begane grond:
Parkeer uw auto onder de dubbele carport of in de inpandige garage (5.59 x 4.20) met een sectionaaldeur, een deur naar de carport en een keukenblok. Via de overdekte entree komt u in de ruime hal met de garderobenis en een deur naar de moderne toiletruimte met fonteintje. Een brede, glazen taatsdeur geeft toegang tot de eetkamer (5.61 x 4.17) met een schuifpui naar het overdekte terras. De aangrenzende woonkamer (5.61 x 4.16) heeft lichtinval aan twee zijden, airconditioning en een moderne gashaard. Achter de trap is een mooie werkkamer (4.16 x 2.64), die ook vanuit de hal te bereiken is. De keuken (4.20/3.07 x 4.08) heeft een luxe keukenopstelling van Keukenstudio Maastricht met een grote kastenwand, groot eiland en alle denkbare inbouwapparatuur van topkwaliteit. Blikvanger is het tafelblad die lijkt te zweven in de ruimte. De aansluitende bijkeuken (3.07 x 1.41) biedt onder andere ruimte aan de wasapparatuur.

De prachtige tuin heeft een uitstekende zonligging, optimale privacy en meerdere plekken om van de zon of schaduw te genieten. Blikvanger is het verwarmde zwembad van 6 x 3 meter met een warmtepomp, roldek en een poolhouse. De tuin verkeert, net als de villa, in een uitstekende staat en heeft een fantastische uitstraling.

Kelder:
In de woonkamer is een trap naar de verwarmde kelder, die uit drie aaneengesloten ruimtes bestaat. Een van de ruimtes heeft een deur met trap naar de tuin. Dankzij de goede stahoogte zijn de ruimtes uitstekend te gebruiken voor opslag en hobby. Twee ruimtes zijn voorzien van een lichte tegelvloer.

1e verdieping:
Volg de prachtige trap naar de lichte overloop, waaraan drie slaapkamers grenzen. Slaapkamer I (4.16 x 4.07) met airconditioning heeft een eigen badkamer (2.60 x 2.59) met een grote inloopdouche, toilet en een design wastafelmeubel. Het ronde raam, de kiezelstenen op de wand en de regendouche trekken direct uw aandacht. Slaapkamer II (4.28 x 4.07) heeft een vaste kast met schuifdeuren en aan de linker voorzijde is slaapkamer III (4.28 x 3.68) met een vaste kast. Alle slaapkamers hebben een schuifpui naar het grote dakterras en insectenhorren. Badkamer II (2.60 x 1.34) is te bereiken vanaf de overloop en ingedeeld met een ruime douche, toilet en een wastafelmeubel. Beide badkamers hebben een zeer luxe uitstraling en zijn gemaakt met hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken.

Verbouwing: In 2019 is de villa geheel gerenoveerd en verduurzaamd. Het is onmogelijk om alle elementen te benoemen maar een aantal punten willen we onder aandacht brengen. Op nagenoeg de hele begane grond ligt een granieten vloer. De keuken, beide badkamers en de elektrische installatie zijn vernieuwd. Het buitenzwembad van 6 x 3 meter is 1.50 meter diep, heeft ledverlichting en een chloorfilter installatie. Dankzij het zomer- en winterdek kunt u het zwembad het hele jaar goed afsluiten. De houten kozijnen zijn voorzien van isolerende (deels HR++) beglazing met op de eerste verdieping horren en deels elektrische rolluiken. Op de begane grond zijn screens, horren en buitenzonwering aangebracht.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1994
Perceeloppervlakte: 763m²
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 198 m² inhoud: circa 800 m³
De villa is in 2019 geheel gerenoveerd.
Op het platte dak liggen 20 zonnepanelen (geïnstalleerd in 2019).
Vele extra’s waaronder airconditioning, een verwarmd buitenzwembad met warmtepomp en een granieten vloer op de begane grond.
Verwarming en warm water via een HR-ketel (2012) met vloerverwarming in de badkamers.
Energielabel: A
Aanvaarding: In onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.