Bekijk alle foto's

BUNDE | Court-Pendustraat 23

In de mooi aangelegde wijk “Ingenope” gelegen royale, moderne, vrijstaande woning met 4 slaapkamers, ruime fraai aangelegde tuin op het zuidenwesten met veel privacy,inpandig bereikbare garage, ruime oprit, geschikt voor meerdere auto’s.

Typering:
Bunde is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (nabij op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen). Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Bunderbos, Maas- en Geuldal) maar ook over diverse sportfaciliteiten (Voetbal, Tennis, Hockey, Golf, Sportschool enz.). De aanwezigheid van basis- en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen van Bunde biedt u voor nu en in de toekomst een waardevaste investering en een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Ruime entree/hal , meterkast, garderobe met vaste kasten, wandcloset met fonteintje, riante woonkamer (circa 60 m2) met veel lichtinval voorzien van een gas openhaard, grote schuifpui voor optimaal tuincontact en toegang tot het overdekt terras (circa 20 m2) voorzien van lichtspots. De gesloten keuken (circa 12,5 m2) is voorzien van een moderne aanrechtcombinatie met natuurstenen aanrechtblad, inductiekookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, magnetron, koelkast, spoelbak en keukenboiler, aangrenzend de bijkeuken (circa 7 m2) alwaar aansluiting wasmachine en droger, uitpandig bereikbare tuinberging (circa 5m2) inpandig bereikbare garage (3.52 x 6.09) met sectionaal poort. De oprit is geschikt voor meerdere voertuigen. Middels de schuifpui en openslaande deuren heeft men toegang tot de fraai aangelegde tuin welke is gelegen op het zuidwesten. Achterom/zijingang, afgesloten met een hekwerk/poort. De gehele begane grond is voorzien van een natuurstenen vloer (vloerverwarming in de woonkamer) met uitzondering van de garage.

1e verdieping:
Overloop, modern wandcloset (2018) moderne badkamer (circa 7 m2, 2018) met inloopdouche, 2 vaste wastafels met meubel en designradiator, slaapkamer I (circa 20 m2) met schuifpui naar het balkon achterzijde, slaapkamer II (circa 11 m2), berging alwaar opstelplaats cv-ketel (huur, circa 2015), slaapkamer III (circa 13 m2), en slaapkamer IV (circa 8 m2). Alle slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloer. De verdieping is voorzien van rolluiken.

Algemeen:
Bouwjaar: 1999.
Perceeloppervlakte: 510 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 190 m2, inhoud: 789 m3.
De woning is voorzien van WTW-unit, dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dubbele beglazing. Op het dak bevinden zich zonnepanelen (eigendom) met een geschatte opbrengst van circa 4.000 Kwh.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.