Bekijk alle foto's

BUNDE | Catharina Daemenstraat 16

Vraagprijs € 1.150.000,- k.k.

Op een zeer mooie locatie gelegen deze onder architectuur gebouwde, vrijstaande villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers, zeer ruime inpandige garage en mooi aangelegde tuin. Direct aan het natuurgebied Bunderbos en de plaatselijke golfbaan gelegen.

Typering:
Deze woning is op een zeer goede locatie gelegen, in de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Bunde, gemeente Meerssen, ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht. Door middel van trein- en busverbindingen is Maastricht derhalve goed bereikbaar.

Souterrain min 2:
Zeer ruime hobbykamer (circa 49 m2) met bar en 2 koelkasten, wijnkelder (circa 16 m2), bergruimte (totaal circa 33 m2) bestaande uit 2 gedeelten.

Souterrain min 1:
Inpandige garage (5,85 x 6,46) met tegelvoer en automatische poort.

Begane grond:
Ruime representatieve entree (circa 10 m2) met garderobekast, wandcloset met fonteintje, meterkast, riante lichte woonkamer (circa 65 m2) met hoge plafonds, gas open haard en schuifpui naar terras, bijkeuken (circa 8 m2) alwaar aanrechtblok met koel/vriescombinatie alsmede aansluiting wasmachine en droger, gesloten keuken (3,71 x 5,75) met moderne aanrechtcombinatie voorzien van combi magnetron/oven, koelkast, inductie kookplaat, vaatwasser, spoelbak en natuurstenen aanrechtblad, aansluitend overdekt terras (circa 29 m2) en riant terras met natuursteen, jacuzzi en sauna, berging (4,30 x 2,30), fraai aangelegde tuin op het zuidwesten.

Begane grond plus 1:
Slaapkamer (circa 17 m2) voorzien van schuifpui naar terras (circa 18 m2).

1e verdieping:
Riant overloop/vide, separaat wandcloset met fonteintje, ouderunit bestaande uit: slaapkamer I (4,15 x 4,28) voorzien van airco met schuifpui naar ruim terras, aangrenzend badkamer (2,81 x 2,86) voorzien van 2 vaste wastafels, wandcloset, designradiator, douche en ligbad, slaapkamer II (3,31 x 3,28 ) voorzien van airco met vaste kastenwand en parketvloer, slaapkamer III (4,15 x 3,49) met schuifpui naar terras (circa 19 m2), 2e badkamer (2,58 x 1,50) voorzien van inloopdouche, designradiator en vaste wastafel, c.v. ruimte (2,55 x 1,50) voorzien van c.v. gas (eigendom, bouwjaar 2016) met indirect gestookte zonneboiler en keukenboiler.

Algemeen:
Bouwjaar: 2005.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 339 m² inhoud: circa 1451 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en dubbele beglazing in aluminium kozijnen. De woning is voorzien van elektrisch te bedienen zonwering (screens) aan de buitenkant. De begane grond en de grote badkamer zijn voorzien van een marmeren vloer met vloerverwarming.
De 1e verdieping is grotendeels voorzien van parketvloeren. De woning is middels alarm beveiligd. Het gehele pand is voorzien van aansluitingen centrale stofzuiginstallatie. De woning is voorzien van 3 slaapkamers.
Energielabel: A.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.