Bekijk alle foto's

BUNDE | Carteijnstraat 3

Op een van de leukste locaties en direct nabij het centrum van Bunde gelegen goed onderhouden en sfeervolle halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers, ruime oprit, grote garage (circa 35 m2) en mooie tuin met terras.

Typering:
De woning is gelegen in het centrum van Bunde. Bunde is gelegen nabij velden en akkers en nabij het wandelgebied langs de Geul. Een unieke combinatie van comfortabel wonen in de nabijheid van natuur. De afstand van Bunde naar het centrum van Maastricht is ca. 6 kilometer. Er zijn verder goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Heerlen en Eindhoven en diverse busverbindingen). In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, alsmede twee basisscholen.

Souterrain:
Kelder (circa 13 m2) alwaar boiler (eigendom).

Begane grond:
Mooie oprit, entree met tegelvloer, toilet, meterkast, leefruimte (totaal circa 38 m2) bestaande uit mooie doorzon woonkamer voorzien van parketvloer en zonnige keuken alwaar nette aanrechtcombinatie, doorgang naar mooie grote garage (7,0 x 5,0) met gelede poort, tuin (circa 13 meter diep en 6,5 breed) met terras.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (4,07 x 2,59) voorzien van vaste kast, badkamer (2,53 x 2,33) voorzien van ligbad en vaste wastafel, aansluitend de wasruimte (2,56 x 2,58) alwaar aansluiting wasmachine en droger en vaste kast, slaapkamer II (2,59 x 4,21) slaapkamer III (3,25 x 3,57) met openslaande deuren naar klein balkon.

2e verdieping:
Zolder via vlizotrap, alwaar c.v.-gas (huur 2019).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1958. Perceeloppervlakte: 284 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 109 m2 (overige inpandige ruimte 65 m2), inhoud: 586 m3.
De woning is vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen (2017) met dubbele beglazing en dakisolatie (nageïsoleerd).
Aanvaarding: december 2019.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.