Bekijk alle foto's

BUNDE | Burchtstraat 22

Vraagprijs € 398.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

 

Sfeervol en onlangs (2021) totaal gemoderniseerd woonhuis op een riant perceel met 3 slaapkamers en garage (circa 32 m2) en bijgebouw (circa 42 m2) eventueel te gebruiken voor aan huis gebonden beroepen.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en is in de afgelopen jaren volledig heringericht en heeft thans vele (winkel)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel in Bunde als Meerssen is een station, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en deze plek biedt u een zeer plezierig woonklimaat.

Begane grond:
Entree/hal alwaar de meterkast, modern wandcloset met fonteintje, leefruimte (circa 31 m2) voorzien van PVC visgraat vloer en open keuken met moderne aanrechtcombinatie voorzien van kookeiland en diverse apparatuur zoals Bora inductie kookplaat, inclusief afzuiging (filter) koel/vries combinatie, vaatwasser, oven, spoelbak met cooker, trap naar de verdieping, ruime oprit voor meerdere auto’s, ruime garage (circa 32 m2) Bijgebouw: Mooi afgewerkte ruimte (circa 42 m2) te gebruiken voor aan huis gebonden beroepen of hobbyruimte, voorzien van pantry en toiletruimte met wastafel. Voorzien van een houtkachel en een laminaatvloer. Aansluitend grote tuin met veel privacy.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (4,09 x 3,1) slaapkamer II (3,10 x 3,02) en moderne badkamer (1,86 x 1,81) voorzien van inloopdouche, wastafel en designradiator, separaat wandcloset

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken zolderruimte alwaar ruime overloop alwaar aansluiting wasmachine en c.v.-gas 2021 (eigendom), mooie slaapkamer (circa 28 m2) met dakkapel.

Algemeen:
Bouwjaar: 1910
Perceeloppervlakte: 708 m2.
Gebruiksoppervlakte woonhuis: circa 100 m2, bijgebouw: circa 42 m2, totale inhoud circa 678 m3.
Het bijgebouw kan niet geëxploiteerd worden als B&B.
De woning is voorzien van dakisolatie en grotendeels houten kozijnen met dubbele beglazing.
Energielabel: B
Let op! Huizenkopers tussen de 18 en 35 jaar betalen (onder bepaalde voorwaarden) geen overdrachtsbelasting voor een woning met een koopsom van maximaal Euro 440.000,-- k.k.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.