Bekijk alle foto's

BUNDE | Braamstraat 3

In een van de mooiste villawijken van Zuid Limburg (in het buurtschap Kasen) gelegen recent gemoderniseerd vrijstaand riant landhuis met bijzonder veel lichtinval, ruime living op royaal perceel met vrij uitzicht aan de achterzijde. Ouderslaapkamer en badkamer op de begane grond.

Typering:
De woning met wijds uitzicht is gelegen in de villawijk “Kasen”. In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Bunde, behorend tot de Gemeente Meerssen, ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht en is door middel van trein- en busverbindingen derhalve uitstekend bereikbaar.

Souterrain:
Hobbyruimte met bar (ca. 50 m2 hoogte 2.20) voorzien van tegelvloer, cv-ruimte (1.80 x 1.80) alwaar cv-gas en indirect gestookte boiler (2001, eigendom), wijnkelder (2.32 x 2.97) wasruimte (2.79 x 3.10) alwaar aansluiting witgoed.

Begane grond:
Mooie, grote oprit met carport, representatieve entree (2.79 x 3.15), modern wandcloset met fonteintje, ruime living (totaal circa 55 m2) bestaande uit zitkamer met massief eiken parketvloer en gas openhaard, eetkamer/woonkamer met travertinvloer, diverse schuifpuien naar de tuin en aansluitend terras, TV kamer (4.00 x 4.85) met openhaard en massief eiken parketvloer, studeerkamer (3, 95 x 2.64) voorzien van vaste kastenwand, inclusief garderobe. Ruime leefkeuken (4.47 x 4.82) alwaar moderne aanrechtcombinatie (2016) voorzien van oven/magnetron, oven/stoomoven, koelkast, inductie kookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser en composiet aanrechtblad. Via de entree/hal te bereiken slaapkamer I (circa 20 m2) met vaste kastenwand, openslaande deuren naar de tuin en aangrenzende moderne badkamer (1.45 x 2.69, 2008) voorzien van douche en vaste wastafel. Vrijstaande welness ruimte (circa 26 m2, 2015) onder andere voorzien van sauna (2,4 x 2,4) en glazen puien naar tuin/terras. Carport, berging en diepe achtertuin met diverse terrassen, veel privacy en uitzicht over weides.

1e verdieping:
Ruime overloop (circa 17 m2) met garderobekast, slaapkamer II (circa 4.60 x 3.75) alwaar garderobekamer (3.00 x 3.75), moderne badkamer (5.00 x 2.20, 2008) voorzien van ligbad, dubbele vaste wastafel, toilet en douche, slaapkamer III (ca. 20 m2) met bergruimte. De gehele verdieping is voorzien van laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1972/1973, op diverse punten afgelopen jaren gemoderniseerd.
Perceeloppervlakte: 1730 m2
Woonoppervlakte: circa 245 m2, (exclusief het souterrain van 86 m2)
Inhoud: circa 1158 m3 (exclusief welness ruimte)
Vrijwel geheel dubbele beglazing, dakisolatie, gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
Alarminstalatie.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden