Bekijk alle foto's

BUNDE | Boschweg 2 c

Vraagprijs € 415.000,- k.k.

Unieke bouwkavel met bouwvergunning voor moderne royale levensloopbestendige villa.

Op een zeer mooie exclusieve locatie gelegen ruime bouwkavel (totaal circa 2.660 m2) met goedgekeurde omgevingsvergunning voor de bouw van een moderne vrijstaande villa met onder andere slaapkamer en badkamer op de begane grond. De bouwkavel is direct aan het natuurgebied Bunderbos gelegen.

Typering:
Deze bouwkavel is op een zeer goede locatie gelegen, in de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Bunde, gemeente Meerssen, ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht. Door middel van trein- en busverbindingen is Maastricht derhalve goed bereikbaar.

Begane grond:
Entree, wandcloset met fonteintje, portaal berging/bijkeuken, inpandige garage, ruime woonkamer, open keuken, eetkamer, studeerkamer, ouderslaapkamer met aangrenzende badkamer, diverse overdekte terrassen, tuin.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, badkamer, separaat toilet en berging.

Algemeen:
Bouwjaar: 2022.
Perceeloppervlakte: circa 2660 m2.
Uitgangpunten geplande vrijstaande villa: woonoppervlakte: circa 239 m² inhoud: 1070 m3
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.