Bekijk alle foto's

BUNDE | Beukenlaan 84

In het gewilde dorp Bunde, nabij de basisscholen gelegen goed onderhouden halfvrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, onderhoudsvrije tuin op zuidwesten gesitueerd, garage met ruime oprit en carport met lichtkoepel.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en is in de afgelopen jaren volledig heringericht en heeft thans vele (winkel)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel in Bunde als Meerssen is een station, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en deze plek biedt u een zeer plezierig woonklimaat.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van vloertegels, meterkast, toiletruimte met wandcloset en fonteintje toegang naar de trapkast. Doorzonwoonkamer met uitbouw (circa 53 m2) met veel lichtinval voorzien van tegelvloer. Semi-open keuken (2.41 x 3.00) voorzien van tegelvloer, aanrechtcombinatie met inductiekookplaat, twee combi-ovens , afzuigkap, spoelbak en grote Amerikaanse koelkast met dubbele deur. Middels deur heeft men vanuit de uitbouw toegang tot de onderhoudsvriendelijke tuin met ruime overkapping. Tuin is op het zuidwesten gesitueerd. De garage (6.52 x 2.99) is bereikbaar vanuit de uitbouw en tuin en voorzien van een sectionaalpoort. Woonkamer, keuken en uitbouw zijn voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop voorzien van vloerbedekking, slaapkamer I (circa 11 m2) met toegang naar balkon (1.00 x 3.00), slaapkamer II (3.83 x 4.14) en slaapkamer III (3.03 x 2.41). De moderne ruime, geheel betegelde badkamer (3.36 x 1.93) is voorzien van een dubbele wastafel, wandcloset, inloop-douche en designradiator. De hele verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vast trap te bereiken 2e verdieping, opstelplaats CV-ketel (eigendom, bouwjaar 2020) en witgoedaansluitingen, slaapkamer IV (circa 15 m2) voorzien van laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1970.
Perceeloppervlakte: 274 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 134 m2, inhoud circa 547 m3.
Bovenverdieping voorzien van rolluiken, kunststof kozijnen met dubbele beglazing (met uitzondering van toiletraam).
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: uiterlijk 01 februari 2022

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.