Bekijk alle foto's

BUNDE | Beukenlaan 5 a

In het gewilde dorp Bunde, nabij de basisscholen gelegen goed onderhouden halfvrijstaand woonhuis met 3 slaapkamers, goed onderhouden tuin noord-west gesitueerd en garage.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en is in de afgelopen jaren volledig heringericht en heeft thans vele (winkel)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel in Bunde als Meerssen is een station, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en deze plek biedt u een zeer plezierig woonklimaat.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van vloertegels, toiletruimte met wandcloset en fonteintje en meterkast en opstelplaats CV-ketel (huur, bouwjaar 2005). Doorzonwoonkamer (6.99 x 3.63) met veel lichtinval voorzien van parketvloer met deur naar de tuin. Semi-open keuken (2.20 x 2.76) voorzien van tegelvloer en keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en combi-oven en toegang naar de tuin. De garage (6.04 x 2.91), alwaar aansluiting wasmachine en droger en is voorzien van een sectionaalpoort Middels een openslaande deur heeft men toegang tot de gezellige, bloemrijke, goed onderhouden tuin welke op het noordwesten is gesitueerd.

1e verdieping:
Overloop voorzien van vloerbedekking, slaapkamer I (3.63 x 3.29), slaapkamer II (3.63 x 3.60) en slaapkamer III (2.21 x 2.77). De geheel betegelde badkamer (1.50 x 2.19) is voorzien van een wastafel, wandcloset, douche en designradiator. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1968 Perceelgrootte: 244 m2
Woonoppervlakte: circa 83 m2, inhoud: circa 292 m3
De woning is voorzien van dakisolatie, houten kozijnen en begane grond voorzien van dubbele beglazing.
Het schilderwerk is in 2018 uitgevoerd.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.