Bekijk alle foto's

BUNDE | Beukenlaan 43

In het gewilde dorp Bunde, nabij de basisscholen en winkels gelegen en op diverse punten gemoderniseerd halfvrijstaand woonhuis met uitbouw, garage, studeerkamer en onderhoudsvrije tuin.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en is in de afgelopen jaren volledig heringericht en heeft thans vele (winkel)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel in Bunde als Meerssen is een station, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en deze plek biedt u een zeer plezierig woonklimaat.

Souterrain:
Kelder I (circa 11 m2) alwaar opstelplaats CV Ketel (huur 2015), kosten circa Euro 37,00 per maand).

Begane grond:
Entree/hal voorzien van tegelvloer (2018) meterkast, modern wandcloset (2018) en fonteintje, mooie leefruimte (totaal circa 49 m2) met veel lichtinval en bestaande uit: woonkamer, uitbouw, semi open keuken alwaar mooie aanrechtcombinatie voorzien van met keramische kookplaat, combi-oven, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser en koelkast, achter de garage gelegen studeerkamer (2.57 x 3.78) tuin (circa 12 meter diep), garage (5.29 x 2.86) alwaar aansluiting wasmachine.

De woonkamer, uitbouw en keuken en studeerkamer is voorzien van een laminaatvloer.

1e verdieping:
slaapkamer I (circa 16 m2) met toegang naar balkon, slaapkamer II (3.28 x 2.49) en slaapkamer III (3.00 x 2.49), badkamer (2.95 x 2.58, 2005) is voorzien van ligbad, aparte douche, dubbele wastafel, wandcloset en designradiator.

De hele verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1968.
Perceeloppervlakte: 269 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 117 m2, inhoud circa 501 m3.
Dakisolatie (hoofbouw: 2019) spouwmuurisolatie (2015 na geïsoleerd) en kunststof kozijnen met dubbele beglazing, diverse rolluiken en airconditioning (eigendom, 2020). Het dak van de hoofdbouw is vervangen in 2019 en er zijn 14 zonnepanelen (eigendom) geplaatst met een geschatte opbrengst van circa 3070 KWH per jaar. Het dak van de uitbouw en garage is in 2015 geheel vernieuwd en heeft 10 jaar garantie.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.