Bekijk alle foto's

BUNDE | Appellaan 14

Vraagprijs € 449.000,- k.k.

Aan een mooie laan gelegen ruim halfvrijstaand en gemoderniseerd woonhuis met mooie uitbouw, tuin, diepe oprit en praktijkruime (circa 25 m2).

Typering:
Bunde is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen). Deze bereikbaarheid is ook in de toekomst (gelet op de komende ondertunneling van de A2 traverse) gegarandeerd. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Bunderbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Bunde biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Entree met meterkast, modern wandcloset (2018), trapkast, zeer royale leefruimte (totaal circa 70 m2) bestaande uit speels ingerichte woonkamer met massief eikenhouten vloer en vaste kastenwand (alwaar aansluiting wasmachine en droger) leefkeuken alwaar moderne aanbouwcombinatie voorzien van natuurstenen aanrechtblad, spoeleiland, gaskookplaat, wasemkap (2020), oven, koelkast en vaatwasser, uitgang naar tuin (totaal circa 10 meter breed en 7,5 meter diep) met terras, zijingang/achterom, vrijstaande praktijkruimte (circa 25 m2, thans in gebruik als kapsalon) met airco, modern toilet (sanibroyeur) eenvoudig aanrechtblok met spoelbak, unit mechanische ventilatie en boiler (warmwater, eigendom) De entree, toilet en praktijkruimte zijn voorzien van een grintvloer. De praktijkruimte heeft wandisolatie, dakisolatie, dubbele beglazing en is aangesloten op een aparte groep in de meterkast.

1e verdieping:
Overloop, moderne luxe badkamer (2,48 x 2,08, 2018) alwaar ligbad/douche combinatie, vaste wastafel in badmeubel en designradator, slaapkamer I (3,82 x 3,29) met balkon, slaapkamer II (4,10 x 3,81) en slaapkamer III (3,0 x 2,52). De overloop en de slaapkamers
De eerste verdieping is voorzien van een grintvloer.

2e verdieping:
Overloop, alwaar c.v.- gas 2021 (eigendom) en eventueel aansluiting wasmachine en berging in knieschot, slaapkamer IV (4,30 x 3,82) met dakkapel, berging in knieschot en vaste kastenwand.
De 2e verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1968, uitbouw 2005.
Perceelsoppervlakte: 280 m2.
Woonoppervlakte: circa 167 m, inhoud: circa 510 m3.
Woning is voorzien van dakisolatie (aanbouw en praktijkruimte), dubbele beglazing met kunststof kozijnen, spouwmuurisolatie (uitbouw en praktijkruimte) en diverse rolluiken (1e verdieping).
Energielabel: D.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.