Bekijk alle foto's

BUNDE | Acacialaan 2

Vraagprijs € 449.000,- k.k.

Aan een rustige straat gelegen ruim vrijstaand woonhuis met uitbouw, 3 slaapkamers, riante tuin, garage en diepe oprit.

Typering:
Bunde gelegen in gemeente Meerssen is circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen). Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Bunderbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Bunde biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Kelderruimte I (3,60 x 3,35), kelderruimte (7,25 x 3,50) alwaar opstelplaats CV (eigendom, bouwjaar circa 2013).

Begane grond:
Ruime hal, meterkast, toilet met wandcloset en fonteintje, L vormige woonkamer (circa 44 m2) met houtkachel, gesloten keuken alwaar aanbouwcombinatie voorzien van kookplaat, afzuigkap, oven en spoelbak. Aansluitend aan woonkamer en keuken de serre (4,18 x 3,83) voorzien van vloerverwarming en schuifpui naar de ruime tuin. Ruime garage (circa 21 m2) met kantelpoort en loopdeur, ook te bereiken vanuit de tuin. Aan de voorzijde is de woning voorzien van twee zonneschermen.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,54 x 3,38) met vaste wastafel, slaapkamer II (3,83 x 3,77), berging (2,00 x 2,56) alwaar vlizotrap naar de zolder, slaapkamer III (3,83 x 2,54), badkamer (3,38 x 1,68) alwaar ligbad, vaste wastafel, toilet en aansluiting witgoed.

2e verdieping:
Ruime zolderverdieping (circa 22 m2, nokhoogte 2,20m).

Algemeen:
Bouwjaar: 1968.
Perceeloppervlakte: 504 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 143 m, inhoud: circa 723 m3.
Energielabel: C.
Houten kozijnen, gedeeltelijk kunststof en grotendeels dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.