Bekijk alle foto's

BERG EN TERBLIJT | Zwaluwstraat 31

Op een goede, rustige locatie gelegen halfvrijstaande, gemoderniseerde, instapklare woning, nabij bos en natuurgebied met 3 slaapkamers, moderne badkamer, garage, berging en ruime oprit voor 2 auto’s, tuin gelegen op het westen met overkapping.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen. Vilt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg. Tevens zijn winkelvoorzieningen, basisonderwijs en sociale faciliteiten in Berg en Terblijt aanwezig. Het centrum van Maastricht met al haar winkelvoorzieningen is uitermate goed te bereiken en ligt op circa 9 kilometer afstand en het centrum van Valkenburg op circa 2 kilometer afstand.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van tegelvloer, meterkast, trapkast en betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Woonkamer (circa 43 m2) voorzien van parketvloer en met toegang tot de keuken en de middels schuifpui toegang tot de tuin met overkapping. Half open keuken (2,67 x 2,78 bouwjaar 2015) voorzien van koelkast, combi-oven, inductiekookplaat, wasemkap, spoelbak, vaatwasser. Middels het terras te bereiken garage (5,89 x 3,20) voorzien van kantelpoort met loopdeur naar de ruime oprit welke ruimte biedt voor het plaatsen van 2 auto’s. Aansluitend aan de garage de berging (5,05 x 2,34). De fraai aangelegde tuin met diverse terrassen en tuinhuis is westelijk gelegen en biedt veel privacy.

1e verdieping:
Overloop, met toegang tot de moderne badkamer (2,74 x 2,64) voorzien van tegelvloer, ligbad, douche, dubbele wastafel. Slaapkamer I (circa 12 m2), slaapkamer II (2,51 x 3,78), betegeld toilet met wandcloset alwaar aansluiting witgoed. Gehele verdieping voorzien van mooie, degelijke laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken zolder, overloop, slaapkamer III (circa 17 m2) voorzien van een laminaatvloer en diverse vaste kasten, twee dakkapellen zowel aan de voorzijde als de achterzijde. CV- en bergruimte alwaar opstelplaats CV-ketel (eigendom, bouwjaar 2011).

Algemeen:
Bouwjaar: 1974.
Perceeloppervlakte: circa 335 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 139 m2, inhoud: circa 557 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing (2016) en diverse horren. Energielabel: B.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.