Bekijk alle foto's

BERG EN TERBLIJT | Zwaluwstraat 16

Op een goede, rustige locatie gelegen halfvrijstaande woning, nabij bos en natuurgebied met 3 slaapkamers, badkamer, garage, ruime oprit voor meerdere auto’s, achterom, tuin met terras en overkapping.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen. Vilt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg. Tevens zijn winkelvoorzieningen, basisonderwijs en sociale faciliteiten in de nabijheid aanwezig. Het centrum van Maastricht met al haar winkelvoorzieningen ligt op circa 6 kilometer afstand en het centrum van Valkenburg op circa 3 kilometer afstand.

Begane grond:
Hal alwaar meterkast en garderobekast, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, woon/eetkamerkamer (circa 37 m2) voorzien van parketvloer, zonwering aan voorzijde, semi open keuken (2,07 x 3,12) alwaar aanrechtcombinatie voorzien van granieten aanrechtblad, oven, spoelbak, koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat en wasemkap, betegelde bijkeuken alwaar eenvoudig keukenblok, middels onder anders schuifpui te bereiken onderhoudsvriendelijke tuin met toegang naar de garage (6,54 x 3,06) voorzien van elektrische sectionaalpoort en achterom via oprit.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,15 x2,63), slaapkamer II (3,34 x 4,19) met vaste kastenwand, slaapkamer III (3,24 x 3,83) met kastenwand, badkamer met wastafelmeubel en douche, separaat toilet met wandcloset en fonteintje.

2e verdieping:
Zolderruimte (circa 9 m2) te bereiken via vlizotrap, opstelplaats CV ketel (eigendom).

Algemeen:
Bouwjaar: 1972.
Perceeloppervlakte: 261 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 130 m2, inhoud circa 447 m3.
Energielabel: F.
Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken, zonnepanelen (eigendom).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.