Bekijk alle foto's

BERG EN TERBLIJT | Vinkenweg 4

Op een mooie locatie gelegen, vrijstaand woonhuis met inpandige garage , 4 slaapkamers, 2 badkamers, geheel onderkelderd en een mooie ruime tuin op het Zuid-Oosten.

Typering:
Deze woning is centraal gelegen in Berg en Terblijt tussen Valkenburg en Maastricht. De locatie is zonder meer goed te noemen. Berg en Terblijt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg. Door de directe nabijheid van het centrum van Valkenburg (circa 3 km) en Maastricht (circa 5 km) heeft Berg en Terblijt zich bovendien verzekerd van de aanwezigheid van (internationale) scholen, UWC, Universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen, terwijl het verenigingsleven uiteraard niet ontbreekt. Voor de natuurliefhebber zijn er volop fiets- en wandelmogelijkheden in de directe omgeving (waaronder het Ravensbos en prachtige Geuldal). Het dorp staat bekend om zijn natuurschoon en het op korte loopafstand gelegen landgoed van Chateau Sint Gerlach, met luxe hotel en restaurants.

Souterrain:
Ruime garage met sectionaal poort, ruime kelder I (5.86 x 3.79) met toegang naar tuin, kelder II (3.47 x 0.90) alwaar CV ketel (eigendom 2004), en berging (3.65 x 1.55). Begane grond: Via ruime hal met open trappenhuis naar eerste verdieping, komt men in de ruime lichte woonkamer met tegelvloer, openhaard. Gesloten keuken (3.97 x 3.18) voorzien van inductie kookplaat, oven, spoelbak, wasemkap, ijskast, diepvries. Via portaal komt men slaapkamer/kantoor I (2.60 x 2.85) met laminaatvloer. Ruime geheel betegelde badkamer (2.49 x 3.85) met ligbad, douche toilet en dubbele wastafel. Via portaal heeft men toegang tot de tuin.

1e verdieping:
Slaapkamer II (5.88 x 3.68) met airco, slaapkamer III (4.59 x 2.17), slaapkamer IV (circa 25 m2) met airco en toegang tot dakterras (2.60 x 1.72). Geheel betegelde badkamer met douche, wastafel en toilet. Via deze badkamer komt men in een berging (1.72 x 2.50).

Algemeen:
Bouwjaar: 1963 (verbouwd 1983)
Perceeloppervlakte: 455 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 169 m2 (exclusief souterrain 68 m2), inhoud: 842 m3.
De woning is voorzien van enkel glas en houten kozijnen, spouwisolatie, dakisolatie.
Aanvaarding: in onderling overleg.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.