Bekijk alle foto's

BERG EN TERBLIJT | Vinkenweg 2

In een kindvriendelijke buurt ligt deze instapklare, royale vrijstaande witgeschilderde splitlevel woning met 3 slaapkamers (mogelijkheid tot realiseren 4e slaapkamer) met grote oprit (2auto’s),garage, kelder, veranda en omgeven een mooie tuin met vijver.

Typering:
De woning is centraal gelegen in Vilt (Berg en Terblijt) tussen Valkenburg en Maastricht. De locatie is zonder meer goed te noemen. Vilt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg. Door de directe nabijheid van het centrum van Valkenburg (ca.3 km) en Maastricht (ca. 5 km.) heeft Vilt zich bovendien verzekerd van de aanwezigheid van (internationale) scholen, UWC, Universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen, terwijl het verenigingsleven uiteraard niet ontbreekt. Voor de natuurliefhebber zijn er volop fiets- en wandelmogelijkheden in de directe omgeving (waaronder het Ingendaelerbos en prachtige Geuldal). Het dorp ligt aan de rand van veel natuurschoon, op korte loopafstand van Chateau Sint Gerlach, hotels en restaurants.

Souterrain:
Via de hal komt men bij slaapkamer/kantoorruimte I (4,01 x 3,47), zeer ruime kelder( 4,75 x 6,66), garage (8,64 x 3,10) waar de CV-ketel (huur circa 2016) staat, een provisie kelder (1,71 x 2,31) en 2 separate kleine bergingen.

Begane grond:
Ruime entree met Belgisch Blauwe Hardsteen (Arduin) vloer, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, woonkamer (4,77 x 6,71) met stoere eikenhouten vloer, badend in het licht door de grote raampartijen. Vanuit de woonkamer en keuken is er toegang tot de heerlijke veranda (waar het ‘s zomers goed toeven is) met open haard en de aangelegde tuin met vijver. De ruime keuken (3,24 x 3,30) met dezelfde hardstenen vloer als in de gang , is voorzien van moderne aanrechtcombinatie met dubbele spoelbak, granieten aanrechtblad, 5-pits Smeg gasfornuis met heteluchtoven, roestvrijstalen afzuigkap, Siemens vaatwasser en inbouwkoelkast.

1e verdieping:
Overloop met Belgisch Blauw Hardsteen (Arduin) vloer, slaapkamer II (circa 3,45 x 3,96) voorzien van vaste kastenwand en toegang tot balkon, slaapkamer III (circa 4,87 x 3,76) ook voorzien van een vaste kastenwand en een ruime badkamer (circa 17 m2) met twee Duravit wastafels, grote wastafelspiegel, wanden en vloer deels glasmozaïek betegeld en deels voorzien van whitewash grenen vloer. Er is een grote kastenwand. Ook het natte gedeelte met ligbad en inloopdouche is volledig met glasmozaïek betegeld. Het is mogelijk om van deze ruimte weer een 4e slaapkamer te maken.

Algemeen:
Bouwjaar: 1961 (verbouwing en wit geschilderd:1998). 
Perceeloppervlakte: 535 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 133 m2 , inhoud: 616 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, duurzaam Meranti hout kozijnen met dubbele beglazing, 16 zonnepanelen (in 2017 geplaatst).
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.