Bekijk alle foto's

BERG EN TERBLIJT | Servaashof 21

Op een rustige autoluwe, groene en kindvriendelijke locatie ligt deze 2-onder-1-kapwoning met drie slaapkamers, eigen oprit naar de garage en de tuin die gelegen is op het Zuiden.

Typering:
De woning is gelegen aan de rand van Berg en Terblijt centraal tussen Valkenburg en Maastricht. De locatie is zonder meer goed te noemen. Berg en Terblijt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg. Door de directe nabijheid van het centrum van Valkenburg (ca. 3 km) en Maastricht (ca. 5 km) heeft Berg en Terblijt zich bovendien verzekerd van de aanwezigheid van (internationale) scholen, UWC, Universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen, terwijl het verenigingsleven uiteraard niet ontbreekt. Voor de natuurliefhebber zijn er volop fiets- en wandelmogelijkheden in de directe omgeving (waaronder de Curfsgroeve, de Dellen en het prachtige Geuldal). Het dorp staat bekend om zijn natuurschoon en het op korte loopafstand gelegen landgoed van Chateau Sint Gerlach, met luxe hotel en restaurants.

Begane grond:
Entree met meterkast en geheel betegelde travertin toiletruimte. Woonkamer (circa 39 m2) met gashaard. Hal met garderobe en trapopgang naar de verdieping. Gesloten keuken (circa 9 m2) in hoekopstelling met granieten aanrechtblad voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, combi-oven en vaatwasser. Vanuit de woonkamer en de keuken is middels een enkele deur het terras met tuin te bereiken die gelegen is op het Zuiden. Garage (2,63 x 6,73) met automatische sectionaalpoort en aansluiting voor de wasapparatuur. Via een losse trap is de vliering op de garage bereikbaar. De gehele begane grond is voorzien van een travertin tegelvloer.

1e verdieping:
Overloop met toegang naar de drie slaapkamers en badkamer. Geheel betegelde moderne badkamer (2,82 x 2,32) voorzien van wastafel, ligbad, douche, vloerverwarming en wandcloset. Slaapkamer I (3,85 x 3,74), slaapkamer II met toegang tot balkon aan achterzijde (3,85 x 4,10), slaapkamer III (2,87 x 3,14). De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Via vlizotrap bereikbare zolderverdieping alwaar de c.v.-installatie (bouwjaar 2003) is gesitueerd.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1974
Perceeloppervlakte: 230 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 116 m2, inhoud: 592 m3
De woning is voorzien dakisolatie en spouwmuurisolatie. Houten kozijnen met isolerende beglazing.
Energielabel: C.
In het dakbeschot zijn asbesthoudende eternietdakplaten gebruikt. 
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.