Bekijk alle foto's

BERG EN TERBLIJT | Schone Poel 6

Op een rustige locatie gelegen in Berg en Terblijt, staat deze ruime vrijstaand-geschakelde-woning welke momenteel kadastraal is gesplitst in twee individuele woningen, met een gezamenlijke grootte van 499 m2. Het zijn twee separate woningen die beiden over een eigen keuken, sanitair, voordeur, huisnummer en WOZ-waarde beschikken. De woning heeft in totaal zes slaapkamers en drie badkamers. Hier kun je ruim wonen, wonen met werken combineren, samenwonen met familieleden of een gedeelte van de woning te huur ter beschikking te stellen. Geniet van de rust, ruimte en op slechts 5 minuten met de auto van Maastricht.

Let op: u koopt twee woningen.
Bij de aankoop van deze woningen dient er tweemaal overdrachtsbelasting te worden betaald.

Typering:
De woning staat aan de rand van Berg en Terblijt in een rustige straat, waar weinig auto’s komen. Via de Rijksweg ben je snel in Maastricht en als je de Geulhemmerweg volgt bereik je Sint Gerlach, Meerssen en Valkenburg. Tevens zijn winkelvoorzieningen, basisonderwijs, sport- en sociale faciliteiten in het dorp aanwezig. Het centrum van Maastricht met al haar winkelvoorzieningen ligt op circa 6 kilometer afstand.

Eerste woning, Schone Poel 6:

Souterrain:
Kelderruimte I (2,62 x 2,70 ), kelderruimte II (3,23 x 2,70).

Begane grond:
Entree/hal met trap naar de eerste verdieping, meterkast en toegang tot de leefruimte. L-vormige woonkamer (circa 30 m2) met open haard. Vanuit de woonkamer is de kelder en de keuken bereikbaar. Open keuken (circa 8 m2) in hoekopstelling o.a. voorzien van keramische kookplaat, wasemkap, koelkast, combimagnetron en spoelbak. De keuken geeft toegang tot de badkamer en het portaal. Badkamer (circa 4 m2) geheel betegeld is voorzien van een douche, wastafel en aansluiting voor de wasapparatuur. Toiletruimte is geheel betegeld met fonteintje. Serre/tuinkamer (circa 24 m2), middels enkele deur is de tuin toegankelijk. Garage (circa 17 m2) met kantelpoort en loopdeur. Leefruimte II met keukenopstelling en badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel in meubel.

1e verdieping:
Overloop waaraan slaapkamer I en nog een overloop grenzen. Slaapkamer I (circa 14 m2) met kastenwand. Vanuit de volgende overloop is er toegang tot twee slaapkamers. Slaapkamer II (circa 9 m2), slaapkamer III (circa 12 m2) met eenvoudig keukenblok en spoelbak. Vanuit de leefruimte aan de achterzijde is er middels een vaste trap nog een slaapkamer bereikbaar. Slaapkamer IIII (circa 16 m2). 2e verdieping: Via vlizotrap bereikbare zolderruimte (nokhoogte 1,50) alwaar de cv-installatie is gesitueerd.

Tweede woning, ’t Wèske 3:

Begane grond:
Entree/hal voorzien van meterkast en toegang tot de leefruimte. Wasruimte met aansluiting voor de wasmachine en wastafel. Toiletruimte geheel betegeld met fonteintje. Keuken (circa 5 m2) met eenvoudig keukenblok onder andere voorzien van een 4-pits gaskookplaat, wasemkap en spoelbak. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin. Woonkamer (circa 28 m2) met open haard en trapopgang naar de verdieping. Tuin is gelegen op het Zuidoosten met tuinhuis en achterom.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (circa 13,5 m2), slaapkamer II (circa 6 m2). Badkamer (circa 4 m2) geheel betegeld voorzien van douche, toilet en wastafel in meubel. De gehele 1e verdieping is voorzien van vloerbedekking met uitzondering van de badkamer.

Kenmerken:
Bouwjaar: 1920
Perceeloppervlakte: 499 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 249 m2, inhoud: 1091 m3
De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
Energielabel: G
Aanvaarding: in onderling overleg.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom.

De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.