Bekijk alle foto's

BERG EN TERBLIJT | Schansweg 42

Vraagprijs € 299.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

Landelijk en in een rustige buurt gelegen, halfvrijstaande geschakelde woning met uitbouw, oprit, garage en mooi aangelegde tuin.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen. Berg en Terblijt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg a/d Geul. Tevens zijn winkelvoorzieningen, basisonderwijs en sociale faciliteiten aanwezig. Het centrum van Maastricht met al haar winkelvoorzieningen ligt op circa 6 kilometer afstand.

Begane grond:
Entree, meterkast, wandcloset (bouwjaar 2000) met fonteintje, ruime leefruimte (totaal circa 54 m2) bestaande uit de woonkamer met vrij uitzicht aan de voorzijde en leefkeuken en eetkamer (circa 20 m2) met moderne aanrechtcombinatie (bouwjaar 2000) voorzien van kookplaat, wasemkap, espressoapparaat (Miele, 2018), wijnklimaatkast (Miele, 2018) en vaatwasser, inpandig bereikbare garage (circa 15 m2) met sectionaalpoort, tegelvoer en eenvoudig aanrechtblok, aangelegde tuin/terras met zonnescherm en vijverpartij.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (circa 20 m2, eventueel te splitsen in 2 slaapkamers), slaapkamer II (circa 10 m2) moderne badkamer (2,23 x 2,27 bouwjaar 2000) voorzien van ligbad/douche combinatie wandcloset, vaste wastafel en elektrische vloerverwarming.

2e verdieping:
Overloop, alwaar c.v.-gas (huur, 2013) en aansluiting wasmachine en droger, slaapkamer III (3,85 x 2,91) met dakvenster.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1982.
Perceeloppervlakte: 298 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 126 m2 , inhoud: 487 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.