Bekijk alle foto's

BERG EN TERBLIJT | Rijksweg 160

Vraagprijs € 449.000,- k.k.

Open Huis
Zaterdag 1 april van 11:00 tot 15:00 (NVM Open Huizen Dag)

Op een van de mooiste locaties aan de rand van Vilt, op een ruim perceel van 790 m2 gelegen staat deze te moderniseren eengezinswoning met aanbouw, vier slaapkamers en diepe tuin met tuinhuis gelegen op het zuiden. Geniet van de rust, ruimte en het prachtige uitzicht op slechts 10 minuten van Maastricht.

Typering:
Vilt is gesitueerd tussen Berg en Terblijt en Valkenburg. Rondom het dorp liggen uitgestrekte weilanden en akkers, prachtige fiets-/wandelroutes en prachtige natuur. Voor de dagelijkse voorzieningen waaronder een supermarkt en basisschool kunt u terecht in Berg en Terblijt. In Valkenburg zijn uitstekende winkelvoorzieningen, diverse scholen, vele restaurants en cafés. Het centrum van Maastricht ligt op circa 6 kilometer afstand en het centrum van Valkenburg op slechts 3 kilometer afstand.

Souterrain:
Kelderruimte (4,74 x 2,93).

Begane grond:
Oprit. Entree/hal, toiletruimte met fonteintje, meterkast en opgang naar de verdieping. L-vormige woonkamer (ca 47 m2) met openhaard en voorzien van parketvloer. Via de woonkamer is de keuken en de tuinkamer toegankelijk. De keuken in hoekopstelling (ca 17 m2) is onder andere voorzien van een vaatwasser, koelkast, spoelbak, keramische kookplaat en wasemkap. Tuinkamer (ca 14 m2) middels een schuifpui is de tuin toegankelijk, berging (ca 15 m2) met wasbak. De diepe tuin met tuinhuis (3,66 x 4,86) is gelegen op het zuiden.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de vier slaapkamers en badkamer. Slaapkamer I (2,09 x 3,00), slaapkamer II (3,31 x 3,97) met kastenwand, slaapkamer III (4,76 x 3,69) middels enkele deur toegang tot het balkon, slaapkamer IV (3,49 x 3,00). Badkamer (1,81 x 1,93) voorzien van bad en wastafel.

2e verdieping:
Middels vlizotrap bereikbare zolderruimte (3,60 x 7,14). Tevens is hier de c.v.-ketel gesitueerd (eigendom, bouwjaar 2006).

Algemeen:
Bouwjaar: 1964
Perceeloppervlakte: 790 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 162 m2, inhoud circa 751 m3
Energielabel: E
De woning beschikt over dakisolatie. Voorzien van deels kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.