Bekijk alle foto's

BERG EN TERBLIJT | Rijksweg 11 A

Op een mooie locatie gelegen, vrijstaand woonhuis met drie slaapkamers en mogelijkheid tot het realiseren van een levensloopbestendige ruimte. Tevens is de woning gelegen op een riant perceel met ruime oprit en garage.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen. Berg en Terblijt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg. Tevens zijn winkelvoorzieningen, basisonderwijs en sociale faciliteiten in de nabijheid aanwezig. Het centrum van Maastricht met al haar winkelvoorzieningen ligt op circa 6 kilometer afstand, en het centrum van Valkenburg op circa 4 kilometer afstand. Souterrain: Provisiekelder (3.00 x 5.40), bereikbaar vanuit de multifunctionele ruimte.

Begane grond:
Ruime entree/hal met meterkast en open trap naar 1e verdieping, toilet met wandcloset en fonteintje, lichte L-woonkamer (circa 43 m2) welke via een schuifpui toegang biedt naar het overdekt terras, gesloten keuken met aanrechtcombinatie voorzien van granieten aanrechtblad, spoelbak, vaatwasser, keramische kookplaat, combi-oven en koelkast. Vanuit de hal tevens toegang tot de multifunctionele ruimte (circa 27 m2) welke mogelijkheid biedt tot het realiseren van een levensloopbestendige ruimte. Vanuit deze ruimte is er tevens toegang tot de 2e zolder te bereiken via vlizotrap. De woning is gelegen op een groot perceel en heeft een separate garage (6.41 x 5.19), berging (1.69 x 2.70) en overkapping voor het plaatsen van bijvoorbeeld een caravan (langs de zijgevel van de woning). De gehele begane grond is voorzien van een vloertegel, vloerverwarming en radiatoren.

1e verdieping:
Ruime overloop, slaapkamer I (5.98 x 3.78), slaapkamer II (3.78 x 3.83), slaapkamer III (5.92 x 2.73), geheel betegelde badkamer (2.44 x 3.74) voorzien van ligbad, douche, dubbele vaste wastafels, wandcloset en vloerverwarming. De hele verdieping is voorzien van laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

Zolder:
Overloop, ruime zolderruimte voorzien van twee Velux dakramen, alwaar opstelplaats CV ketel (eigendom, bouwjaar 2013) en omvormer. Tevens zijn er mogelijkheden om een vierde slaapkamer te realiseren.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 2002.
Perceeloppervlakte: 805 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 234 m2 (inclusief multifunctionele ruimte), inhoud: circa 908 m3
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, hardhouten kozijnen, dubbele beglazing, grotendeels rolluiken en 15 zonnepanelen. Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.