Bekijk alle foto's

BERG EN TERBLIJT | Rijksweg 103

Op een mooie locatie gelegen, te moderniseren geschakeld karakteristiek Mergel woonhuis met 4 slaapkamers, tuin op het Noord-Oosten gelegen.

Typering:
De woning is centraal gelegen in Vilt (Berg en Terblijt) tussen Valkenburg en Maastricht. De locatie is zonder meer goed te noemen. Vilt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg. Door de directe nabijheid van het centrum van Valkenburg (ca.3 km) en Maastricht (ca. 5 km.) heeft Vilt zich bovendien verzekerd van de aanwezigheid van (internationale) scholen, UWC, Universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen, terwijl het verenigingsleven uiteraard niet ontbreekt. Voor de natuurliefhebber zijn er volop fiets- en wandelmogelijkheden in de directe omgeving (waaronder het Ravensbos en prachtige Geuldal). Het dorp staat bekend om zijn natuurschoon en het op korte loopafstand gelegen landgoed van Chateau Sint Gerlach, met luxe hotel en restaurants.

Begane grond:
Entree/hal met tegelvloer, meterkast en toegang tot de woonruimtes, Ruime woon/eetkamer (circa 6.91 x 3.25) met plankenvloer. Eenvoudige open keuken (3.75 x 3.55) met tegelvloer, vanuit de keuken heeft men toegang tot de betegelde badkamer (1.86 x 2.83) voorzien van een douche, ligbad en wastafel, berging en het separaat toilet met fonteintje. Via openslaande deur heeft u toegang tot de omsloten tuin, gelegen op het Noord-Oosten.

1e Verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3.60 x 3.58) met wastafel, en toegang tot het dakterras met een buitenberging ( 9.10 x 2.84), slaapkamer II ( 2.96 x 3.25) met wastafel, via deze slaapkamer heeft men toegang middels een vaste trap naar zolder.
Gehele verdieping is voorzien van een houtenvloer.

2e Verdieping:
Via vaste trap bereikbaar overloop alwaar toegang tot slaapkamer III (circa 3.19 x 3.58) met dakkapel aan de achterzijde, bergingskast, slaapkamer IV (circa 2.75 x 3.58) alwaar ook de CV- HR combiketel (eigendom) zich bevindt.
Gehele verdieping is voorzien van een houtenvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1911, te moderniseren.
Perceeloppervlakte: circa 101 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 110 m2, Inhoud: 428 m3.
Asbest aanwezig, enkele beglazing, tuin op Noordoosten.
Mogelijkheid tot achterom indien men de achter de woning gelegen loods tevens aankoopt. Vraagprijs loods € 71.000,=, Deze loods kan momenteel niet los worden aangekocht zonder de aankoop van de woning.
Aanvaarding in onderling overleg.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.