Bekijk alle foto's

BERG EN TERBLIJT | Op de Dries 36

In een kindvriendelijke buurt gelegen instapklare, vrijstaande, ruime woning met 4 slaapkamers, kantoor-/praktijkruimte met eigen entree, grote garage en ruime mooi aangelegde tuin.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen. Berg en Terblijt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg. Tevens zijn winkelvoorzieningen, basisonderwijs en sociale faciliteiten aanwezig. Het centrum van Maastricht met al haar winkelvoorzieningen ligt op circa 6 kilometer afstand.

Souterrain (geheel afgewerkt):
Hal, kelderruimte I (2,95 x 2,35) met de luchtverwarmingsinstallatie, kelderruimte II (3,90 x 5,82), hobbyruimte III (6,00 x 3,34) met trap naar de garage.

Begane grond:
Mooie ruime en lichte entree/hal met meterkast en deur naar de garage, toilet met fonteintje, ruime woonkamer (5,89 x 3,97) met veel licht inval, gasopenhaard en aansluitend de eetkamer(6,01 x 3,59) met dubbele openslaande tuindeuren naar het overdekt terras. Woonkamer en eetkamer voorzien van parketvloer. Keuken (3,49 x 4,03) voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, spoelbak, koelvries-combinatie, heteluchtoven en vaatwasser. Bijkeuken met aansluiting witgoed, toegang naar de tuin en kantoor en met vlizotrap naar bergzolder boven de keuken. Twee kantoor-/praktijkruimtes (circa 10 en 15m2) met eigen entree, hal naar toilet, pantry en vlizotrap naar grote zolderruimte met dakraam. Garage (8,87 x 3,42) geschikt voor 2 auto’s, met elektrische poort, voorzien van tegelvloer en met toegang naar de tuin en hal. Ruime mooi aangelegde tuin rondom de woning. Achtertuin met optimale privacy en achterom.

1e verdieping:
Royale overloop, slaapkamer I (circa 10 m2), slaapkamer II (circa 21,5 m2) voorzien van vaste kasten, slaapkamer III (circa 11 m2), moderne, ruime badkamer (circa 8,5 m2) voorzien van douche, ligbad, dubbele wastafel in badmeubel en toilet, slaapkamer IV (4,23 x 3,36), met vaste kasten en toegang tot de zolderruimte.

Algemeen:
Bouwjaar: 1982.
Perceeloppervlakte: circa 666 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 198 m2 , inhoud: 1043 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en meranti kozijnen met dubbele beglazing, luchtverwarming (eigendom) en badgeiser (eigendom). De kantoorruimte is voorzien van een gasgestookte HR-combiketel (eigendom).
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.