Bekijk alle foto's

BERG EN TERBLIJT | Op de Dries 15

In een kindvriendelijke buurt gelegen instapklare, halfvrijstaande woning met 4 slaapkamers, garage met vliering en mooi aangelegde tuin.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen. Berg en Terblijt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg. Tevens zijn winkelvoorzieningen, basisonderwijs en sociale faciliteiten aanwezig. Het centrum van Maastricht met al haar winkelvoorzieningen ligt op circa 6 kilometer afstand.

Begane grond:
Entree/ hal, meterkast, trapkast, toiletruimte alwaar wandcloset en fonteintje, woonkamer (circa 37 m2) met openhaard, open keuken alwaar moderne aanrechtcombinatie (bwj. 2018) voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, spoelbak, koelkast, combi-magnetron en veel kastruimte, toegang naar de op het zuid-westen gelegen beklinkerde tuin, zonnescherm en vijverpartij, garage (5,81m x 3,03m) voorzien van sectionaal poort, uitstortgootsteen, aansluiting wasmachine en droger, aanrechtblokje met spoelbak en vlizotrap naar de vliering. De beganegrond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop voorzien van airco unit, slaapkamer I (4,45m x 2,71m), slaapkamer II (4,50m x 2,71m), slaapkamer III (2,61m x 2,91m), berging/kast (1,56m x 0,92m), moderne badkamer (bouwjaar 2007)( 2,16m x 2,59m) voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel in badmeubel en wandcloset. Deze gehele verdieping is voorzien van een siergrindvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Zolder te bereiken via vaste trap, slaapkamer IV (3,70m x 3,01m) voorzien van laminaatvloer, dakkapel en berging in de knieschot, bergruimte I alwaar CV-combiketel (huur, 2007) en bergruimte II alwaar unit mechanische ventilatie.

Algemeen:
Bouwjaar: 1983.
Perceeloppervlakte: 230 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 112 m2 , inhoud: 491 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Diverse rolluiken.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.