Bekijk alle foto's

BERG EN TERBLIJT | Merelstraat 7

Op een mooie kindvriendelijk locatie gelegen, geheel gemoderniseerd halfvrijstaand en instapklaar woonhuis met 4 slaapkamers, 2 badkamers, ruime oprit, carport, garage en een op het zuiden gelegen onderhoudsvriendelijke tuin.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen. Vilt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg. Tevens zijn winkelvoorzieningen, basisonderwijs en sociale faciliteiten in de nabijheid aanwezig. Het centrum van Maastricht met al haar winkelvoorzieningen ligt op circa 6 kilometer afstand en het centrum van Valkenburg op circa 3 kilometer afstand.

Begane grond:
Entree/hal met fraaie tegelvloer, garderobekast en meterkast, geheel betegelde toiletruimte, wandcloset met fonteintje (2013). Nieuwe (2013) open keuken (3.10 x 2.60) voorzien van een 5-pits gaskooplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven en vaatwasser, vanuit de keuken heeft men toegang naar de bijkeuken (3.60 x 2.50) alwaar was/droogmachine-aansluiting en deur naar de tuin. Riante doorzon woon/eetkamer (11.80 x 3.80) met grindvloer en een deur naar de achtertuin. Via de ruime oprit (alwaar zeker plaats is voor circa drie auto’s), carport met inbouwspots komt u in de garage (6.30 x 2.90) welke is voorzien van een tegelvloer en deur naar de achtertuin. De achtertuin, met mooi, over de gehele breedte van het huis, elektrisch zonnescherm is onderhoudsvriendelijk en op het zuiden gesitueerd.

1e verdieping:
Overloop, eerste geheel betegelde badkamer voorzien van vaste wastafel, douchecabine, wandcloset, slaapkamer I (4.45 x 3.20) met royale dakkapel, bergruimte in de knieschotten, ingebouwde kastruimten en inbouwspots, slaapkamer II (3.70 x 3,10), slaapkamer III (3.10 m x 2.50) met vaste kastenwand. Tweede geheel betegelde moderne en ruime badkamer voorzien van ligbad, dubbele vaste wastafel, ingebouwde kastruimten, designradiator en ventilatie. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van badkamers.

2e verdieping:
Via vaste trap bereikbaar, mooie ruime slaapkamer IV (4.45 x 4.50) met dakkapel en bergruimte in de knieschotten, ingebouwde kastruimten, ruime CV- en bergruimte alwaar CV- HR combiketel (Nefit Ecomline, bouwjaar 2013 huur). Gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1972, geheel gerenoveerd.
Perceeloppervlakte: circa 251 m2, woonoppervlakte: circa 152 m2.
Inhoud: circa 550 m3 (exclusief 56 m3 garage).
Het dak is geïsoleerd en de dakkapellen zijn aan de buitenzijde voorzien van onderhoudsvriendelijke Trespa-platen, spouwmuurisolatie, geheel voorzien van kunststof kozijnen voorzien van dubbele beglazing Beide bovenverdiepingen en keuken zijn voorzien van rolluiken. Woning is in 2013 wit geschilderd. Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.