Bekijk alle foto's

BERG EN TERBLIJT | Mariamunster 31

Landelijk en in een rustige buurt gelegen, royaal vrijstaand woonhuis met 7 slaapkamers, 2 badkamers, veel bergruimte, inpandige garage, op ruim perceel (circa 876 m2), fraai onderhouden tuin.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen. Berg en Terblijt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg a/d Geul. Tevens zijn winkelvoorzieningen, basisonderwijs en sociale faciliteiten aanwezig. Het centrum van Maastricht met al haar winkelvoorzieningen ligt op circa 6 kilometer afstand.

Begane grond:
Overdekt betegelde entree, ruime betegelde hal met garderobe, toilet met fonteintje en meterkast. Vanuit de hal heeft men toegang tot de L-woonkamer (circa 55 m2) voorzien van parketvloer, houtkachel, grote schuifpui naar de tuin, semi-open betegelde keuken (5,23 x 4,25) voorzien van aanrechtcombinatie met inductiekookplaat, afzuigkap, spoelbak, combi-oven, koelkast met vriesvak en vaatwasser, toegang tot terras met overkapping, bijkeuken alwaar aansluiting witgoed en voorzien van vaste kast, toegang tot de tuin. In de hal bevindt zich de opgang naar de 1e verdieping en toegang tot slaapkamer I (2,27 x 4,49) voorzien van vloerbedekking en eenvoudige 1e badkamer voorzien van douche en wastafel. Vanuit de hal toegang naar de inpandige garage (circa 24 m2) met sectionaalpoort en deur naar de goed onderhouden tuin. Hal, keuken en bijkeuken zijn voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop voorzien van tapijttegelvloer, vaste kast en schuiftrap naar bergzolder, slaapkamer II (2,54 x 3,25) voorzien van vloerbedekking, slaapkamer III (circa 19 m2) voorzien van vloerbedekking, slaapkamer IV (5,65 x 3,94) voorzien van laminaatvloer, slaapkamer V (5,65 x 2,66) voorzien van vloerbedekking, ruime moderne 2e badkamer I (2,57 x 5,65) voorzien van douche, bidet, wandcloset, wandmeubel, dubbele wastafel in meubel, ligbad met bubbelfunctie, designradiator en elektrische vloerverwarming, slaapkamer VI (3,65 x 2,05) met toegang naar ruime berging alwaar opstelplaats CV-ketel (eigendom 2003) en boiler (eigendom 2015), aansluiting witgoed en wastafel, en slaapkamer VII (3,20 x 6,76).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1980
Perceeloppervlakte: 876 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 262 m2 , inhoud: 1056 m3.
Energielabel: C.
De woning is voorzien van nieuw pannendak (2013), kruipruimte, gedeeltelijk vloerisolatie, houten kozijnen met dubbele beglazing en diverse vloeren zijn voorzien van vloerverwarming.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.