Bekijk alle foto's

BERG EN TERBLIJT | Lindenstraat 46

In de Heerlijkheid Terblijt is landelijk gelegen, deze fraai vormgegeven instapklare woning, welke tevens ruimte biedt voor het voeren van een Bed & Breakfast. Vrij uitzicht zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van de woning. De woning heeft 4 slaapkamers, moderne open keuken, oprit met carport en veel bergruimte.

Typering:
Berg en Terblijt is gelegen in de gemeente Valkenburg a/d Geul en staat bekend als een geliefde woonomgeving. Dit is te danken aan het goede voorzieningenniveau. In Berg en Terblijt is onder andere een basisschool gelegen, een supermarkt, diverse winkels, horeca en verder een rijk verenigingsleven. Een prachtige wandel- en fietsomgeving (Pieterpad en Mathieu van der Poel Allee) ligt om de hoek van deze woning. De bereikbaarheid met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer is goed. De aansluiting op de A2 en de A79 zijn eveneens goed te bereiken. Centrum Maastricht is op circa 6 kilometers gelegen, en het MUMC op 9 kilometers.

Gastenverblijf/begane grond:
Moderne, in 2018 verbouwde B&B gastenkamer (slaapkamer I, circa 20 m2) met omgevingsvergunning gemeente Valkenburg. Te bereiken via schuifpui, met panoramisch vrij uitzicht aan de voorzijde, meterkast, eenvoudig keukenblok en badkamer (circa 4 m2) voorzien glazen schuifdeur (softclose), wandcloset, inloopdouche en wastafel. Klein terrasje voor de gastenkamer. Slaapkamer II (circa 11 m2)/bergruimte voorzien van vloerbedekking, vaste wastafel met afgesloten techniekruimte alwaar opstelplaats CV-ketel (eigendom 2006). Berging (circa 7 m2) met aansluiting wasmachine en droger.

Eerste verdieping:
Te bereiken via trap door voortuin en binnendoor via vaste trap begane grond. Entree/hal (2,17 x 3,72) voorzien van tegelvloer, meterkast, vaste kast en geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Riante leefruimte (circa 48 m2) bestaande uit moderne open keuken voorzien van granieten aanrechtblad, koelkast, spoelbak, keramische kookplaat, ingebouwde wasemkap, combi-oven, ingebouwd koffiezetapparaat en vaatwasser. Woonkamer met openhaard en parketvloer welke toegang biedt naar het balkon aan de voorzijde van de woning met panoramisch vrij uitzicht. Geheel betegelde badkamer (3,48 x 2,17) voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel, wandcloset en designradiator. Via overloop te bereiken slaapkamer III (3,90 x 4,48) met openslaande tuindeuren naar terras met overkapping, slaapkamer IV (4,47 x 3,52). Zonnige voor-, zij- en achtertuin op het noord-west gelegen met een ruime overkapping aan huis, veel privacy en vrij uitzicht aan de achterzijde. Slaapkamers voorzien van laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1971.
Perceeloppervlakte: 420 m2.
Woonoppervlakte: circa 168 m2, inhoud: circa 574 m3.
De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en dakisolatie. De woning is gedeeltelijk voorzien van rolluiken en zonneschermen. Energielabel: D.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.