Bekijk alle foto's

BERG EN TERBLIJT | Lindenstraat 25

Landelijk en in een rustige buurt gelegen, royale, vrijstaande, authentieke woonboerderij met 5 slaapkamers, veel bergruimte en zolders, carport, op riant perceel (circa 1.645 m2), tuin op het zuiden gesitueerd met panoramisch vrij uitzicht.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen. Berg en Terblijt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg. Tevens zijn winkelvoorzieningen, basisonderwijs en sociale faciliteiten aanwezig. Het centrum van Maastricht met al haar winkelvoorzieningen ligt op circa 6 kilometer afstand.

Kelder:
Vanuit de entree/gang heeft men toegang tot de gewelfde mergelkelder (3,20 x 6,58).

Begane grond:
Via de grote poort bereikt men de beklinkerde rechter zij-tuin vanwaar men toegang heeft tot de entree van de woning, vanuit de gang heeft men toegang tot de keuken (4,22 x 1,96) voorzien van eenvoudige aanrechtcombinatie met gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, oven en authentieke tegelvloer. De eetkamer (4,06 x 5,45) voorzien van een mooie massieve Amerikaanse noten vloer en heeft doorgang naar de woonkamer (4,30 x 3,92), deze is ook voorzien van dezelfde mooie vloer en aparte mergelwand met open haard. In de hal begeeft zich de opgang naar de 1e verdieping en toegang middels een trap naar de gewelfde kelder, een trapkast, en de ruime berging alwaar opstelplaats CV-ketel cw5 (eigendom 2017) en aansluiting witgoed, wasbak en het gedeeltelijk betegelde toiletruimte voorzien van fonteintje. Via de zij-tuin en via de oprit is de riante werkplaats (6,17 x 6,31) bereikbaar, en de riante woonruimte in aanbouw met vloerverwarming en aansluitpunten voor een keuken, vanuit deze ruimte heeft men ook toegang tot de diepe tuin welke op het zuiden is gesitueerd met panoramisch vrij uitzicht. Aan de linkerzijde van de woning bevindt zich de oprit met carport en de overkapte berging.

1e verdieping:
Overloop voorzien van houten vloer, slaapkamer I (4,29 x 2,48) voorzien van houten vloer, slaapkamer II (4,03 x 4,23) voorzien van vloerbedekking, slaapkamer III (circa 9 m2) voorzien van vloerbedekking , slaapkamer IV (2,64 x 4,27) voorzien van vloerbedekking, 2e overloop is middels trapje te bereiken, badkamer (1,32 x 3,24) voorzien van douche, toilet en wastafel, slaapkamer V (2,61 x 3,14) voorzien van vloerbedekking. Via de woonruimte aan de achterzijde van de woning is middels een luik de eerste bergzolder te bereiken (6,17 x 6,15) welke is voorzien van Unidekplaten (isolatieplaten).

2e verdieping:
Middels vaste trap is de zeer ruime zolderruimte (4,90 x 9,84) te bereiken, welke nog voorzien is van de authentieke plankenvloer. Verder is er een zolder boven de werkplaats en boven de laatste stal.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1900/1910.
Perceeloppervlakte: 1.645 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 168 m2 , inhoud: 1091 m3.
De woning is gedeeltelijk voorzien van unidekplaten (2015/2016), gedeeltelijk vloerisolatie, houten kozijnen met enkele beglazing, voor meer dan de helft heeft deze woning een nieuw dak en nieuwe vloeren met vloerverwarming.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.