Bekijk alle foto's

BERG EN TERBLIJT | Dilgaard 2

Op een rustige locatie gelegen in het complex De Vogelzang goed onderhouden, appartement met 2 slaapkamers, berging, lift en parkeerplaats.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen. Berg en Terblijt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg. Tevens zijn winkelvoorzieningen, basisonderwijs en sociale faciliteiten aanwezig. Het centrum van Maastricht met al haar winkelvoorzieningen ligt op circa 6 kilometer afstand.

Begane grond:
Centrale entree hal voorzien van brievenbussen, trappenhuis en liftinstallatie.

Niveau plus 1:
Entree/hal (circa 8 m2) voorzien van videofoon, meterkast en wasruimte (circa 3,5m2) alwaar opstelplaats CV ketel 2015 (huur) , aansluiting wasmachine en droger, wandcloset en fonteintje, ruime woonkamer (8,95 x 5,1) met semi open keuken (2,7 x 2,1) voorzien van tegelvloer een aanrechtcombinatie voorzien van spoelbak, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser, openslaande deur vanuit woonkamer naar het balkon (circa 12 m2) het oosten voorzien van een zonnescherm, slaapkamer I (3,05 x 4,78) slaapkamer II (4,8 x 2,0) badkamer (circa 12 m2) voorzien van vaste wastafel, inloopdouche, toilet en designradiator.

Het gehele appartement is voorzien van een vinylvloer met uitzondering van de toiletruimte en badkamer.

Berging (4,0 x 1,65) en parkeerplaats (nummer 2) in parkeergarage en gemeenschappelijke containerruimte.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1999
Woonoppervlakte: circa 101 m2, inhoud: circa 322 m3
Servicekosten: € 150,22 per maand
Het appartement is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en dubbel glas.
Aanvaarding: in onderling overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.