Bekijk alle foto's

BERG EN TERBLIJT | Burgemeester van de Loostraat 7 A

Op een mooie rustige locatie gelegen vrijstaande woning met riante leefruimte, 3 slaapkamers met een mogelijkheid voor een 4e slaapkamer. Garage en een ruime oprit geschikt voor meerdere voertuigen.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen. Berg en Terblijt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg. Tevens zijn winkelvoorzieningen, basisonderwijs, sport- en sociale faciliteiten aanwezig. Het centrum van Maastricht met al haar winkelvoorzieningen ligt op circa 6 kilometer afstand. Souterrain: Kelderruimte I (2,96 x 2,49) kelderruimte II (2,96 x 5,69).

Begane grond:
Entree/hal (ca. 12 m2) voorzien van tegelvloer, meterkast, betegeld toilet met fonteintje. Zeer ruime L vormige woonkamer (51m2) met veel lichtinval, mooie parketvloer en gashaard. Via de hal heeft men toegang tot de gesloten keuken (2,95 x 2,95) alwaar moderne aanrechtcombinatie (2002) voorzien van 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven, vaatwasser en dubbele spoelbak. Vanuit de leefkeuken heeft men toegang tot het terras, welk voorzien is van een elektrisch bedienbaar zonnescherm en de riante tuin met achterom, die op het zuidoosten is gesitueerd met veel privacy. De grote garage (7,51 x 3,02) is bereikbaar via de achtertuin en de ruime oprit, deze oprit is geschikt voor meerdere voertuigen.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,78 x 3,00) voorzien van novylon vloer, slaapkamer II (3,98 x 4,88) voorzien van vloerbedekking, slaapkamer III (4,16 x 3, 87) voorzien van parketvloer en balkon (1,24 x 3,87). Ruime betegelde badkamer (3,10 x 3,01) voorzien van ligbad, hoekdouche, wastafel, en toilet. Via de badkamer te bereiken berging (3,03 x 3,01), alwaar witgoedaansluiting en de CV ketel (eigendom 2012). 2e verdieping: Middels vaste trap te bereiken overloop, bergruimte, ruime zolderkamer met houten vloeren en grote dakramen.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1975.
Perceeloppervlakte: 560 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 147 m2, inhoud: 759 m3.
De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing, en heeft van 2015 spouwmuurisolatie. Het dak is gedeeltelijk geïsoleerd. Energielabel: B Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het verval-len van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden