Bekijk alle foto's

BERG EN TERBLIJT | Burgemeester Muijtersstraat 17

Op een mooie, rustige locatie gelegen halfvrijstaande, gemoderniseerde, instapklare woning, nabij bos en natuurgebied met 3 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, garage, ruime oprit voor circa 3 auto’s en tuin gelegen op het westen met overkapping.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen. Berg en Terblijt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg. Tevens zijn winkelvoorzieningen, basisonderwijs, sport- en sociale faciliteiten aanwezig. Het centrum van Maastricht met al haar winkelvoorzieningen ligt op circa 6 kilometer afstand.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van tegelvloer, meterkast, trapkast (alwaar opstelplaats vloerverwarming-unit), betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Woonkamer (3,80 x 7,08) voorzien van tegelvloer met toegang tot de keuken en middels schuifpui toegang tot de tuin met overkapping. Open moderne keuken (3,26 x 2,50) voorzien van koelkast, vrieskast, hetelucht-oven, magnetron, inductiekookplaat, afzuigkap, spoelbak en vaatwasser. Vanuit de keuken is tuin ook bereikbaar. Gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en twee radiatoren voor bijverwarming. Middels het terras te bereiken garage (5,90 x 3,04) voorzien van kantelpoort met inpandige bergruimte alwaar aansluiting witgoed. Garagedak in 2017 vernieuwd. Ruime oprit welke ruimte biedt voor het plaatsen van circa 3 auto’s.

1e verdieping:
Overloop, met toegang tot de moderne badkamer (circa 4 m2) voorzien van tegelvloer, bad/douche-combinatie, wastafel in meubel en designradiator. Slaapkamer I (circa 13 m2), slaapkamer II (circa 12 m2), slaapkamer III (circa 8 m2). Gehele verdieping voorzien van mooie, degelijke laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Via vlizotrap te bereiken zolder, alwaar berguimte en opstelplaats CV-ketel (eigendom, bouwjaar 2013).

Algemeen:
Bouwjaar: 1969.
Perceeloppervlakte: circa 249 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 89 m2, inhoud: circa 378 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie , kruipruimte met vloerisolatie en volledig voorzien van dubbele beglazing en kunststof kozijnen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.