Bekijk alle foto's

BERG EN TERBLIJT | 8 appartementen Bergervliet

Vanaf € 359.000,- v.o.n.

RESIDENTIE SELLA | Landelijk wonen, vlak bij de stad.

Inwoners van dit fraaie, langgerekte dorp weten het al lang: in Berg en Terblijt is het goed wonen en leven. Zoals de naam al verraadt, bestaat deze voormalige gemeente uit de dorpskern Berg en het gehucht Terblijt.

Kenmerkend voor de omgeving is het aanwezige natuurschoon, waaronder het fraaie natuurgebied de Bergse Hei, met zijn Meertensgroeve, waar veel bijzondere planten en dieren voorkomen. Nog bekender wellicht is de Geulhemmergroeve, in het gehucht Geulhem, waar vroeger blokbrekers mergel wonnen.

De steensoort die zo typisch is voor de bebouwing in de omgeving. De rotswoningen waarin deze arbeiders woonden zijn nog steeds te bezichtigen. Behalve de landelijke ligging maakt de nabijheid van zowel Maastricht als Valkenburg Berg en Terblijt tot een bijzonder geliefde woonplaats.

Appartementen
Met slechts twee of drie appartementen per verdieping, staat Residentie Sella voor kleinschalig en intiem wonen. De appartementen variëren in woonoppervlakte van 88 m2 tot een riante 102 m2.

Alle appartementen in Residentie Sella hebben een ruime woonkamer met open keuken van circa 40 m2, met in de meeste gevallen lichtinval aan twee of zelfs drie zijden, wat de ruimtelijke beleving versterkt. Alle appartementen hebben bovendien een ruim balkon van ca. 10 m2, terwijl één appartement op de tweede etage beschikt over een vorstelijk dakterras. Naast een ruime hoofdslaapkamer van ongeveer 15 m2 heeft elk appartement een tweede, kleiner slaapvertrek. De badkamer voorziet met een inloopdouche, wastafel en (tweede) toilet in alle gemak.

Naast een berging in het souterrain beschikt elk appartement ook over een inpandige berging, die naast de technische installaties de aansluitingen voor uw wasmachine en -droger herbergt. Residentie Sella staat behalve voor comfortabel ook voor duurzaam wonen. Ieder appartement beschikt over 4 zonnepanelen die aangesloten worden op de eigen meter. De appartementen worden gasloos uitgevoerd. Er wordt elektrisch gekookt en een warmtepomp zorgt voor de verwarming in uw woning en warm tapwater.

App.

Type

GBO’s

V.o.n. prijs

R.01

A

88 m2

 VERKOCHT

R.02

B

87 m2

 VERKOCHT

R.03

C

102 m2

 VERKOCHT

R.04

A

88 m2

 VERKOCHT

R.05

B

87 m2

 VERKOCHT

R.06

C

102 m2

 VERKOCHT

R.07

A

89 m2

 VERKOCHT

R.08

D

92 m2

 VERKOCHT

 

U kunt uw voorkeuren doorgeven via de website www.bergervliet.nl.

Om in aanmerking te komen voor een appartement op Bergervliet, dient u zich in te schrijven en uw favoriete bouwnummers te selecteren én opslaan.

Kijk voor meer informatie: Brochure 8 appartementen Bergervliet te Berg en Terblijt