Bekijk alle foto's

BERG EN TERBLIJT | 3 patio woningen Bergervliet Bergervliet

Vanaf € 609.950,- v.o.n.

Stijlvol, gelijkvloers wonen in het groen vlakbij Maastricht en Valkenburg. Aan de achterzijde van Residentie Sella en Blyt, bekend als de nieuwbouwontwikkeling Bergervliet, worden drie geheel gelijkvloerse patiowoningen gebouwd. Dit is een unieke kans om levensloopbestendig te wonen in een duurzame en gasloze woning met vier slaapkamers, ruime berging en een patiotuin.

Locatie:
De appartementen en woningen worden gebouwd aan de Langen Akker, vlak om de hoek van de beroemde Geulhemmerweg naar Sint Gerlach en Valkenburg. Het is straks maar 300 meter lopen naar de supermarkt en bakker in Berg en Terblijt. Verder zijn er in het dorp een restaurant met (feest)zaal, een voetbalvereniging, basisschool en diverse horecagelegenheden. Via de N590 rijdt u via de Rasberg naar Maastricht en via de Cauberg naar Valkenburg. De oprit van de A2 is slechts 6 kilometer rijden en de oprit van de A76 is, via Vroenhof, iets minder dan 4 kilometer rijden.

Kenmerkend voor de omgeving is het aanwezige natuurschoon, waaronder het fraaie natuurgebied de Bergse Hei, met zijn Meertensgroeve, waar veel bijzondere planten en dieren voorkomen. Nog bekender wellicht is de Geulhemmergroeve, in het gehucht Geulhem, waar vroeger blokbrekers mergel wonnen. De rotswoningen waarin deze arbeiders woonden zijn nog steeds te bezichtigen. Behalve de landelijke ligging maakt de nabijheid van zowel Maastricht als Valkenburg Berg en Terblijt tot een bijzonder geliefde woonplaats.

De patiowoningen:
Er worden slechts drie patiowoningen gebouwd aan de achterzijde van Bergervliet, welke bestaan uit twee kleinschalige appartementengebouwen. Tussen deze gebouwen rijdt u over een weg naar de patiowoningen, die aan de achterzijde een mooie ligging hebben. Uiteraard worden de woningen gasloos en duurzaam gebouwd. Op het dak komen zonnepanelen te liggen, de buitengevelkozijnen tot aan de vloer (voor extra beleving) worden voorzien van HR++ glas en de woningen worden verwarmd met een individuele warmtepompinstallatie met in iedere ruimte vloerverwarming. Ter plaatse van de woonkamer, hal en slaapkamer hebben deze woningen een vrije hoogte van 3.17 meter in plaats van 2.63 meter. Iedere patiowoning heeft parkeergelegenheid op eigen terrein.

Globale indeling:
De ruime hal staat in verbinding met de woonkamer en open keuken, die samen circa 57 m² groot zijn. Vanuit de keuken is een inpandige berging/provisieruimte (5.5 m²) te bereiken. Ook is er een aparte technische ruimte (4.7 m²), waar de wasmachine en droger kunnen staan.

Deze geheel gelijkvloerse patiowoning heeft in de basis in totaal vier slaapkamers. Aan de voorzijde zijn slaapkamer I (10.1 m²) en slaapkamer II (7.9 m²), terwijl de master bedroom (15.7 m²) en slaapkamer IV (8.5 m²) aan de achterzijde gesitueerd zijn. De badkamer (8.6 m²) is in de basis voorzien van een ligbad, inloopdouche, tweede toilet en een wastafel. Aan het einde van de hal is een deur naar de buitenberging van 24 m², voorzien van dubbele deuren aan de voor- en achterzijde.

Optionele indeling:
In de optiesfeer is het mogelijk om uit andere indelingsopties te kiezen, zie optietekeningen en koperswensenboek:
Optie 1: Inloop-/provisiekast t.p.v. de te vervallen slaapkamer 3 van de woning
Optie 2: Kantoor/werkkamer t.p.v. de te vervallen slaapkamer 3 van de woning

Kavel 1 / huisnummer 40 ONDER OPTIE
Perceeloppervlakte: 515 m²
Woonoppervlakte: 148 m²
De meest linkse patiowoning heeft het merendeel van de ramen in de woonkamer en keuken aan de noordwestkant, uiteraard met uitzicht over het dal. Ook het merendeel van de tuin is op het westen gesitueerd met vrije ligging aan de achterzijde. Aan de linkerzijde, naast de buitenberging, is parkeergelegenheid op eigen terrein.

Kavel 2 / huisnummer 42 VERKOCHT
Perceeloppervlakte: 610m²
Woonoppervlakte: 148 m²
De middelste patiowoning heeft een diepe achtertuin met een vrije ligging. Het merendeel van de ramen in de woonkamer en keuken is aan de noordkant gesitueerd, uiteraard met uitzicht over het dal. Aan de voorzijde van de buitenberging is parkeergelegenheid op eigen terrein.

Kavel 3 / huisnummer 44 VERKOCHT
Perceeloppervlakte: 711 m²
Woonoppervlakte: 148 m²
Op het grootste perceel van 711 m² staat deze patiowoning met een vrije ligging aan de achterzijde. Het merendeel van de ramen in de woonkamer en keuken is aan de noordoostkant gesitueerd. Aan de voorzijde van de buitenberging is parkeergelegenheid op eigen terrein. Wat deze woning uniek maakt, is de zeer ruime zijtuin met een uitstekende zonligging (zuidoost).

Kenmerken:
- Geheel gelijkvloers wonen op korte afstand van Maastricht en Valkenburg;
- Op loopafstand van de supermarkt en bakker;
- Goede busverbinding met Maastricht en Valkenburg (o.a. treinstation);
- Uitstekend geïsoleerde, duurzame patiowoningen met veel wooncomfort;
- Tweetal optionele indelingen mogelijk;
- Parkeergelegenheid op eigen terrein;
- Ruime tuin met een vrije ligging aan de achterzijde.

De Pre-Sale is gestart!

U kunt uw voorkeuren doorgeven via de website www.bergervliet.nl.

Om in aanmerking te komen voor een patiowoning op Bergervliet, dient u zich in te schrijven en uw favoriete bouwnummers te selecteren én opslaan.
U kunt inschrijven tot en met donderdag 17 november 2022, 23:59 uur.


Website: www.bergervliet.nl