Bekijk alle foto's

BEMELEN | Sint Antoniusbank 8

Vraagprijs € 700.000,- k.k.

Trendy en stijlvol wonen in het prachtige Bemelen, net buiten Maastricht. Hier beleeft u de natuur volop en is de dynamiek van de stad slechts 2,5 kilometer fietsen. Vanuit de woonkamer, werk-/speelkamer, master bedroom en het grote terras heeft u prachtig uitzicht naar het Bemelerbos. Deze villa is geheel verbouwd en gemoderniseerd, waardoor u zo kunt verhuizen. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de luxe badkamer. Verrassend is het souterrain, verdeeld in een kantoorruimte, slaap-/logeerkamer en een grote garage.

Typering:
Bemelen is een fantastische plek voor de liefhebber van natuur, rust en de golfsport. Vlak om de hoek ligt Het Rijk en Margraten, een prachtige golfbaan tussen landerijen, wijngaarden en oude bossen. In het nabijgelegen Cadier en Keer en Maastricht vindt u goede scholen, winkels en restaurants. Via Bemelen en Cadier en Keer is de A2 richting Luik, Eindhoven en de A79 goed bereikbaar.

Souterrain:
Verrassend is de grootte van het souterrain van 71 m², waarvan iets meer dan 39 m² hoort bij de gebruiksoppervlakte wonen. De ruimte is verdeeld in een mooie kantoorruimte (4.00 x 3.70), een slaap-/logeerkamer (2.76 x 3.85) en een portaal met cv-ruimte. Net als op de begane grond zijn de wanden en plafonds gestuct. In de kantoorruimte is een deur naar de ruime garage van 6.91 x 4.03, die van buitenaf goed bereikbaar is met de auto. De vloer van de garage is betegeld en met een druk op de knop kunt u de sectionaaldeur openen.

Begane grond:
Dubbele deuren bij het bordes geven toegang tot de hal van ca. 10 m², die direct aangeeft dat dit een stijlvol huis met sfeer is. De aansluitende eetkamer staat in verbinding met de keuken en woonkamer. In totaal heeft u circa 70 m² puur woongenot tot uw beschikking met meerdere openslaande tuindeuren aan de zuidkant en een schuifpui aan de achterzijde. De keuken met grote wandopstelling en kookeiland is de perfecte plek voor de kook- en bakliefhebber. Alle benodigde inbouwapparatuur is ingebouwd en de nis biedt ruimte aan uw eigen koffiemachine. Aan de achterzijde is een lichte werk-/speelkamer (3.91 x 2.56) met veel lichtinval en uitzicht naar de diepe tuin. Naast deze kamer is de luxe, ruime toiletruimte (1.64 x 1.62) met fonteintje gesitueerd. Het perceel met een oppervlakte van maar liefst 647 m² heeft, net als de villa, een fantastische uitstraling. Kinderen hebben volop ruimte om te spelen en er zijn meerdere terrassen gemaakt, waardoor u de hele dag in de zon kunt zitten. De zorgvuldig gekozen beplanting zorgt ervoor dat u weinig onderhoud heeft en is voor het merendeel groenblijvend.

1e verdieping:
Volg de open trap in de woonkamer naar de eerste verdieping. Hier zijn drie slaapkamers, een ruime badkamer en een berging in de schuinte van het dak. Op de hele verdieping ligt een mooie pvc-vloer met vloerverwarming, die in iedere ruimte apart regelbaar is. In de badkamer zijn sfeer en luxe in balans. Onder het dakraam is een vrijstaand bad geplaatst en verder is de badkamer ingedeeld met een grote douche, toilet en een wastafel met wandkranen. Slaapkamer I (5.22 x 3.76) aan de voorzijde, ingericht als kinderkamer, heeft een dakkapel en op maat gemaakte garderobekasten. Slaapkamer II (2.52 x 2.34) met een groot dakraam in het rechter dakvlak wordt ook als kinderkamer gebruikt. Aan de achterzijde is slaapkamer III (5.08 x 3.96) met een dakkapel, op maat gemaakte kasten en prachtig uitzicht naar de Bemelerberg.

Algemeen:
Bouwjaar: 1965
Perceeloppervlakte: 647 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 190 m2, inhoud circa 762 m3.
Het dak en de spouwmuren zijn geïsoleerd Houten kozijnen, voorzien van isolerende beglazing Verwarming via een HR-ketel met vloerverwarming in de hele woning De woning is in 2018 verbouwd en gemoderniseerd.
Energielabel: D
Aanvaarding: in onderling overleg Asbest:
In dakbeschot Olietank: gesaneerd.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom.

De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.